Camide içki içip rezil sözlerle paylaşan şahıs hakkında yeni gelişme

İstanbul'da çantasındaki içkiyle camiye girerek alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı bir fotoğrafı "Allah ile dertleştim biraz." notuyla Reddit hesabından paylaşan şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 15.09.2023 23:32 GÜNCELLEME 15.09.2023 23:32
Bu Habere 392 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'daki bir camiye çantasındaki içkiyle girerek alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı kareyle "Allah ile dertleştim biraz" notuyla paylaşım yapan şüpheli gözaltına alındığını duyurdu.

'KAHRAMAN TÜRK POLİSİ HER SUÇLUYU BULDUĞU GİBİ BU ŞAHSI DA BULUP YAKALAMIŞTIR'

Bakan Yerlikaya, zanlının yakalandığına ilişkin görüntüleri de paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada camide alkol kullandığını gösterir fotoğraf paylaşan ve '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse...' diye yazan S.Y.Ö. adlı şahıs İstanbul'da emniyet mensuplarımızca yakalanmıştır. Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır, adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 392
  • Rido 7 ay önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin inşallah
    Cevapla
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    Şimdide kodeste kendin gibi lerle dertleşir onları eylendirirsin
    Cevapla
  • Oslama 7 ay önce Şikayet Et
    Allah c.c Emniyet Güçlerimize zeval vermesin amin Emniyet yakalıyor mahkemeler salıyor ne anladım bu işten?
    Cevapla
  • Gökhan Yıldırım 7 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah
    Cevapla
  • KASIM HOCA 7 ay önce Şikayet Et
    Allah Emniyet Teşkilâtımızdan razı olsun biraz da şu bekçilere çeki düzen verilse iyi olur kendileri de ne yapıp yapmaduklarunin farkında değil biraz da tutum davranış ve iletişim eksiklikleri var özgüven eksiklikleri var buma da bi eğimin sayın BAKANIM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
Türkiye'nin operasyonu öncesi PKK'dan şeytani Irak planı!