Çekmeköy'de TIR ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı

Çekmeköy, Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonette bulunan 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 16.09.2023 11:18 GÜNCELLEME 16.09.2023 15:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Çekmeköy'de gerçekleşen kaza, saat 09.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli mevkiinde meydana geldi.

Bulgaristan plakalı Milev İvan Grozev yönetimindeki bahçe teli yüklü TIR Edirne istikametine ilerlediği sırada şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bariyerlere vurarak ters döndü. O sırada aynı istikametten gelen Abdullah Geyik yönetimindeki cam yüklü kamyonet, yan yatan TIR'ın dorsesine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet şoförü Abdullah Geyik ile yolcu koltuğunda bulunan Bayram Çiftçi araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonette sıkışan yaralıları bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yarlılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. TIR şoförü Grozev ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza nedeniyle 2 şerit trafiğe kapatılırken, trafik kontrollü olarak 2 şeritten verildi. Araçları kaldırmak için olay yerine vinç çağrıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu yolda çok kaza oluyor.sebebi araştırılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı