Sınır ötesi peş peşe operasyonlar: 8 terörist öldürüldü

MSB, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist ile Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 16.09.2023 16:08 GÜNCELLEME 16.09.2023 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek." açıklamasında bulundu.

6 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların etkin ve kararlı bir şekilde devam ettiği belirtilerek, "Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. 'Terörist neredeyse hedefimiz orası' parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz" denildi. 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Ellerine saglik mehmedim
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    pkk diye birşey kalması sanırım abd li coni dir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!