Kayseri'den kahreden haber! Polis memuru Murat Akpınar şehit oldu
Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki kıraathane baskınında pompalı tüfekle vurulan polis memuru Murat Akpınar, 34 günlük yaşam savaşını kaybederek şehit oldu.
Olay, 13 Ağustos’ta saat 19.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak’ta meydana geldi.
KIRAATHANE'DEKİ KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU
Adnan ve Muhammet Tosun kardeşler, Mehmet ve Mustafa Coşkun kardeşlerin bulunduğu kıraathaneye geldi. İki grup arasında borç- alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada devriye görevi yapan polis ekipleri, kavgaya müdahale edip tarafları ayırmaya çalıştı.
POMPALI TÜFEKLE GÖĞSÜNDE VURULMUŞTU
Pompalı tüfekle ateş eden Adnan Tosun, polis memuru Murat Akpınar'ı göğsünden, Mustafa Coşkun’u ise kolundan yaralayıp, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Akpınar ve Coşkun, ilk müdahalelerinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüphelilerden Adnan Tosun polisin takibiyle, Muhammet Tosun ise saklandığı Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki adreste yakalandı.
İki kardeşe yardım ettiği belirlenen C.T. ve H.T. de gözaltına alındı. 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden Adnan Toprak çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Muhammet Tosun, H.T ve C.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
34 GÜN SONRA ACI HABER GELDİ
Polis memuru Murat Akpınar, kaldırıldığı hastanede 34 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Şehit Akpınar, yarın saat 12.00'de Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilecek törenin ardından öğle saatinde Hulusi Akar Camiinde kılınacak cenaze namazı akabinde Polis Şehitliğinde toprağa verilecek.
-
İmza cezası 1 yıl önce Şikayet EtBilerek vurmadı ki... Adam tetiğe bastıydı, tüfek ateş aldı. Ne yapsın. Kazaen oldu. Şartlı tahliye.Beğen
-
Cengiz 1 yıl önce Şikayet EtBaskın yapan çatışmaya giren diğer kardeşi ve bunlari saklayanlar neden serbest bırakılmış. şehit var şehiiittt!!!Beğen Toplam 1 beğeni
-
Akdenizli3334 1 yıl önce Şikayet EtPolis okulundan sınıf arkadaşımdı, haberi görünce içime ateş düştü, 16-17 yıl öncesi mâzilerimiz gözümde canlandı:( mekânın cennet olsun devrem.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtDenetimli serbeslikmiş vay beBeğen Toplam 1 beğeni
-
aksaray 1 yıl önce Şikayet Etdevletin askerine polisine devletin güveniliğine kurşun sıkana idam getirilmeli.Beğen Toplam 12 beğeni