Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ABD'ye sert tepki gösterdi: Kabul edilemez bir iftiradır

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2023 yılı İnsan Ticareti Raporu'nda Türkiye'nin çocuk asker kullanan ülkeler listesinde gösterilmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ABD'ye sert tepki gösterdi: Kabul edilemez bir iftiradır
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ABD'ye sert tepki gösterdi: Kabul edilemez bir iftiradır
GİRİŞ 16.09.2023 23:34 GÜNCELLEME 16.09.2023 23:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

"KABUL EDİLEMEZ BİR İFTİRADIR"

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2023 yılı İnsan Ticareti Raporu'nda Türkiye'yi çocuk asker kullanan ülkeler listesinde göstermesinin kabul edilemez bir iftira olduğunu belirtti.

ABD'den skandal TSK raporu! Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki!ABD'den skandal TSK raporu! Türkiye'den ABD'ye çok sert tepki!

Kılıç, "Türkiye, BM bünyesinde alınan kararlar ve çocuk hakları konusundaki uluslararası düzenlemeleri yerine getirmektedir" ifadelerini kullandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • finike 7 ay önce Şikayet Et
    Çok sert açıklama bumu ? Amerikan pisliği bütün dünyayı sarmış hırsızlık sizde yağma yalan talan ülke toprağına çökme teröristlerle koyun koyuna kucak kucağa olmak sizde deyin bir kerede ciğerimiz soğusun
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bu artık BİZE DÜŞMANLIKLARININ AÇIK AÇIK İLANIDIR. İftira boyutuna taşıdıklarının göstergesidir. ALLAH C.C kötülüklerinde boğsun inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 7 ay önce Şikayet Et
    pkk amerikanın korumasında çocukları kaçırıp abd nin himayesinde terörist yapıyorlar bunna abd goz yumuyor .en büyük ahlaksızlık bu
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    2010 dan beri Türkiye de kaybolan çocukların kaydı tutulmuyor Du yanlış hatırlamıyorsam lütfen bu kaydı tutup ve açıklasınlar
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar büyüksen o kadar sert düşersin. Diyeceğim odur ki " ipini koparmış boğa gibi sağa sola saldıran ABD" nin son çırpınışları bunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler