Camide içki içip paylaşan şahıs tutuklandı! Halasından açıklama: İslam zarar görmesin

İstanbul Ataşehir'de bir camiye girerek içki içtiği anları sosyal medya hesabından rezil sözlerle paylaşan S.Y.Ö. tutuklandı. S.Y.Ö.'nün halası Ayser Özbakır ise konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 17.09.2023 00:31 GÜNCELLEME 17.09.2023 09:05
Bu Habere 390 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince sosyal medyada Ataşehir'deki Kanuni Sultan Süleyman Camisi'nde alkol kullandığını gösteren fotoğraf paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alınan S.Y.Ö'nün işlemleri tamamlandı.

CAMİDE İÇKİ İÇEN ŞAHIS TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye sevk edildi. S.Y.Ö, savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Ataşehir’de, bir camide alkol alırken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşan S.Y.Ö.'nün halası Ayser Özbakır yeğeni hakkında açıklamalarda bulundu.

'SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİRTAKIM ARKADAŞLAR EDİNMİŞ'

“Yapılan bir yanlış var, biz farkındayız. Çocuğumuz da yanlışının farkında. Henüz yeni 18 yaşına girdi. Annesinin yanından ayrılmaz. Bu sosyal medya üzerinden bir takım arkadaşlar edinmiş. Onu dinden soğutan yani ateist olması yönünde konuşmuşlar. Daha yeni 18 yaşında, hiçbir partiye filan üye değil. Oy bile kullanamadı." dedi.

'O KİŞİLER BULUNMALI Kİ İSLAM ZARAR GÖRMESİN'

Özbakır, "Çocuk arkadaş kurbanı oldu diyebilirim, onların doldurmasıyla yapmış. Çocuk kurban. Öncelikle o kişiler bulunmalı ki İslam zarar görmesin. Çok üzgün, ailesi de üzgün şu anda. Zaten hem ailesi hem de çocuk böyle değil, arkadaş kurbanı oldu. Yazılan çizilenler yalan ve abartılı" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da camiye giren S.Y.Ö. içeride alkol içtiği görüntüleri, "Allah ile dertleştim biraz." notuyla Reddit hesabından paylaşmıştı.

Reddit'te "Kondopolos" takma adını kullanan şahıs, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle açıkça alay etmeyi sürdürdü.

KAYNAK: İHA, AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 390
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    çocuklar hayatını yaşasın, aman psikolojisi bozulmasın diye diye çocuklarımıza doğru şeyleri zamanında öğretmiyoruz, neyi niçin yapıldığını bilmeyen ve bağ kuramayan kişiler sonrasında böyle sapıtıyor birilerinin telkini ile cami içinde içip kafa tutmaya kalkıyor.
    Cevapla
  • Urfalı garip 7 ay önce Şikayet Et
    Büyük şehirlerde çocuklar ve sokak köpekleri aynı ahlaktan....
    Cevapla
  • Yavuz Selim Özdemir 7 ay önce Şikayet Et
    Türk güvenlik kuvvetleri adamı böyle haşlar ne olduuuu atıp tutuyordun yat bam tadına bak biraz cezaevinin
    Cevapla
  • Mgl 7 ay önce Şikayet Et
    Allah cc ıslah eylesin hepimizi ve İslam'ı ögrenmeyi ve yaşamayı nasip eylesin. Biz kendimiz ne olacagımız belli degil
    Cevapla
  • Çuvaldızı 7 ay önce Şikayet Et
    Yol kenarında içki satışına izin veren devletin kendisi şehir içlerinde içki haneler var hepsi devletin onayı ile kurulmuş suçlu devlettir 18 yaşında biri bu kadar içkiye kolay ulaşabiliyor ise bu devletin ciddi sorunlu olmasındandır .
    Cevapla
  • Ddd 7 ay önce Şikayet Et
    Sen peki bu laik düzenle savaşmak için erdoğana ne destekte bulundun??
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Boş yapma git çocuğuna sahip cik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı