Kırmızı bültenle aranıyordu: Hollandalı Bignan İstanbul'da yakalandı

Uyuşturucu madde ticareti ve örgüt kurmak suçlarından aranan ve hakkında Kırmızı Bülten çıkarılan Hollanda vatandaşı Isaac Bignan, İstanbul'da yakalanarak tutuklandı.

GİRİŞ 17.09.2023 17:32 GÜNCELLEME 17.09.2023 18:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “Uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen suç gelirlerini aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlarından aranan ve hakkında Hollanda ve Belçika makamlarınca çıkarılan Kırmızı Bülten bulunan Hollanda vatandaşı Isaac Bignan'ı  13 Eylül'de düzenlenen operasyonda yakaladı. Bignan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “Uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen suç gelirlerini aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” suçlarından aranan ve hakkında Hollanda ve Belçika makamlarınca çıkarılan Kırmızı Bülten bulunan Hollanda vatandaşı Isaac Bignan’ı 13.06.2023 tarihinde yakalamış, şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Adı geçen şahıs, 15.09.2023 günü yurtdışı çıkış yasağı tedbiri ve ev hapsi şartıyla mahkemece salıverilmiştir.

Bahse konu şahsın tahliyesi sonrasında ev hapsini ihlal ederek kaçacağı bilgisine ulaşılması üzerine, Büyükçekmece İlçesinde bulunduğu adres çevresinde tedbir alınmış, şahıs ikametinden ayrılarak araçla kaçmak üzere hareket ettiği esnada ekiplerimizce yeniden gözaltına alınmıştır.

Emniyette işlemleri tamamlanarak 16.09.2023 tarihinde yeniden İstanbul Çağlayan Adliyesine sevk edilen Isaac Bignan nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Turgut NL 7 ay önce Şikayet Et
    bunlar hollandalı değil guney afrıka yerlileri sömürge oldugu icin ordan gelmeler denHaag hollandadan anadoluma selamlar
    Cevapla
  • Bertu 7 ay önce Şikayet Et
    Arka kapıdan yeniden salınıverir herifin kuramızı bültenle yakalanması var doğru devlet salıvermez arar Hollanda’yı teslim eder ancak uyuşturucuya bulaşmış devlet salıverir nerden nereye ne hallere geldik
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bizim kırmızı bülten ile aradiklarimizi bunlarda yakalıyor mu acaba
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ev hapsi çok komik kırmızı bültenle aranıyor
    Cevapla
  • Misafir. 7 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar azili bir suclu nasil ev hapsi vs ile sali verilir..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!