Bursa'da orman yangını! Alevler kontrol altında

Bursa'nın Kestel ilçesinde çimento fabrikası yanında çıkan orman yangını, 150 personelin müdahalesiyle alevler yerleşim alanına yaklaşmadan 2 saat sonra kontrol altına alındı. 2 helikopter de söndürme çalışmalarına destek verdi.

GİRİŞ 17.09.2023 19:27 GÜNCELLEME 17.09.2023 22:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kestel'deki yangın saat 17.30 sıralarında çimento fabrikasının yanındaki ormanda çıktı.

İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi.

Yangına karadan müdahale sürerken, 2 helikopter de söndürme çalışmalarına destek verirken, 150 personelin müdahalesiyle alevler yerleşim alanına yaklaşmadan 2 saat sonra kontrol altına alındı.

Yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 8 araç 20 personel, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 13 araç 30 personel ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri karadan, 1 yangın söndürme helikopteri de havadan müdahale etti.

Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fatih Özen 7 ay önce Şikayet Et
    Vatanımın güzel ormanlarını yakanlar inşAllah cehennem ateşinde ebediyyen yanarsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi