PKK'ya ağır darbe: 9 terörist etkisiz!

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde de saldırı hazırlığındaki 6 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 18.09.2023 14:51 GÜNCELLEME 18.09.2023 14:52
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Mehmetçik'in, teröristleri inlerinde etkisiz hale getirmeye devam ettiği belirtildi.

Kararlılıkla sürdürülen operasyonlar neticesinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, "Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız." ifadesi kullanıldı.

SALDIRI HAZIRLIĞINDAKİ 6 TERÖRİST ETKİSİZ

Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz" denildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Burhan 7 ay önce Şikayet Et
    Saldırı hazırlığındaki 6 terörist öldürüldü diyor, 6 kişiyle saldırı mı olur? Çok az değil mi? Bir askeri bölgeye saldıracaksan en az 50-100 kişiyle saldırırsın. Bu sayılar bana biraz garip geliyor.
    Cevapla
  • Misafir 25 7 ay önce Şikayet Et
    Bu domuzcuklar gebertildiğinde bay kemale taziye vermek lazkm çünkü kemal bey bunlara arkadsşlar demişti ama Türk Askeri onun arkadaşlarını domuz avlar gibi avlıyor baksanıza TSK'ya iftira atan sözde milletvekiline yine sahip çıktı.
    Cevapla
  • Osmanlı 7 ay önce Şikayet Et
    CHDPKK de büyük hüzün var
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    amerikanın çocukları darma duman oldular babalarına yalvarıyor lar kurtar bizi diye ama nafile Türke düşman olan acısına katlanır
    Cevapla
  • Yunus 7 ay önce Şikayet Et
    bakiniz mit,tsk ve ozel elit ve muttefik guclerimizin 48 saat icindeki operasyonlarinda 31 terorist etkisiz hale gelmis vaziyette dusunun hergun ortalama 20 tane terorist cehennemi zumara gidiyor cumhuriyet tarihinde bu kadar basarili bir hukumet terorle mucadele konsepti yok eskiden 30 terorist almak icin 5000 asker 20 ucak 20 helikopterle 10 gun ugrasmak durumundaydik hatirlayin
    Cevapla
  • Keremcan 7 ay önce Şikayet Et
    Keşke eskiden o kadar bile olsa idi.toplam terörle mücadele için toplamda 4 helikopter vardı.bir tanesiyle örgiler piknik yapmaya gidiyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı