Geçtiğimiz gün kaybolan yaşlı kadın bulundu

Antalya'nın Finike ilçesinde kaybolan 73 yaşındaki kadın, AFAD, AKUT ve jandarma ekiplerince kayalık alanda Cayrocopter yardımıyla bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilen kadının, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz gün kaybolan yaşlı kadın bulundu
Geçtiğimiz gün kaybolan yaşlı kadın bulundu
GİRİŞ 18.09.2023 18:17 GÜNCELLEME 18.09.2023 19:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Arif Mahallesi'ndeki ikametinden dün sabah saat 06.30 sıralarında evden ayrılan Durkadın Aksoy'un dönmemesi üzerine yakınları durumu yetkililere bildirdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı JAK Timi, AFAD, Kemer Jandarma Asayiş Komando Timleri, Finike İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, AKUT, İz Takip ve Kadavra Köpek Timleri bölgeye sevk edildi.

Aynı gün havadan arama faaliyetlerine destek olmak için Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığına bağlı Aydın Filo Komutanlığından Cayrocopter'den destek alındı.

Cayrocopter destekli arama ilk gününde havanın kararması nedeniyle sona erdi. Bu sabah saat 07.30'da havadan Cayrocopterle, karadan JAK timi, jandarma komando ve asayiş timleri, ile STK arama kurtarma timleri arama faaliyetine başladı.

Saat 14.00 sıralarında havadan arama faaliyeti yapan Cayrocopter'in çalılık bir alanda kayıp şahsın olabileceğine dair yönlendirme yapması sonucu kara ekipleri, Arykanda Antik Tiyatrosu yakınlarındaki çalılık alanda D.A.'yı uyurken buldu.

Sağlık kontrolünden geçirilen kadının, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim alzheimer hastasıdır teyze... Rahmetli babamda öyle kaçıp gidiyordu... Sonrada dönemiyorlar... ilk başlangıç zamanlarında sonra ona göre önlemler almayı da öğreniyorsun işte çok zor bir hastalık çok zor bir sonav
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    ya kardeşim bunları yalnız başına salmayın sokaga.bu kaçıncı oldu.evden çıkan geri dönmüyor.sen 80 yaşına gelmişsin ne işin var otur oturdugun yerde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak