Savaşçı dizisinin oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti! Babasının silahıyla canına kıydı

En son Savaşçı dizisindeki Gökçen karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Merve Kayaalp babasının silahıyla kendisini öldürdü. Sakarya Fırat'ta da oynayan genç oyuncunun acı ölümü çevredeki insanlarda da panik dolu anlar yaşattı.

GİRİŞ 20.09.2023 08:45 GÜNCELLEME 20.09.2023 08:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

2012 ile 2017 arasında oyunculuk kariyerine devam eden Merve Kayaalp babasının silahıyla kendisini vurarak öldürdü. Dalaman'da gerçekleşen intihar, çevredeki insanların da korku dolu anlar yaşamına sebebiyet verdi.

Olay, Muğla, Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanda gerçekleşti. İkinci kattan gelen silah sesi, apartman sakinlerini de bir hayli endişelendirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. 

Merve Kayaalp

Ekiplerin incelemesi üzerine, evde yalnız başına olan 36 yaşındaki Merve Kayaalp'in babasının silahı ile kendisini vurduğu ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ünlü oyuncunun  Muğla Adli Tıp Kurumu'nun Morgu'na götürüldü.

Merve Kayaalp'in cansız bedenine otopsi yapılacağı öğrenildi. 

Merve Kayaalp kimdir? Kaç yaşında öldü? Merve Kayaalp dizileriMerve Kayaalp aslında kimdir? Babası kim? Merve Kayaalp'in bilinmeyen hayatı

Merve Kayaalp'ın biyografisi

MERVE KAYAALP KİMDİR?

Merve Kayaalp 1986'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümünü tamamladı. Eğitim hayatından sonra yaklaşık 2 yıl boyunca İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda aktif olarak çalıştı. 

Bir dönem özel tiyatrolarda boy gösteren oyuncu, daha sonra dizilerde oyunculuk performansı sergilemeye başladı. Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimini Sakarya Fırat ile yaşayan Kayaalp, en son Savaşçı dizisinde Gökçen karakterine hayat verdi.

MERVE KAYAALP OYNADIĞI DİZİLER

  • 2012 - Sakarya Fırat

  • 2014 - Elif

  • 2014 - Düşler ve Umutlar

  • 2014 - Şeref Meselesi

  • 2014 - Küçük Kıyamet

  • 2017 - Savaşçı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22
  • kayaaa 7 ay önce Şikayet Et
    Iyi arastir,akli basinda degilse mesul degildir!!!
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Cehennemliktir yazan cahil kitle... Herkesin inanci kendine ve yargi bize düsmez elbette. Benzer düsünceyi emreden dininize uyarak herkesi hadsiz sekilde yargilamktan vazgecin artik. Yaraticiniz oldugunu dusundugunuz varligi azicik dinleyin ve okuyun lutfen... Cukurdan cikana kadar okuyun okuyun okuyun... Beyin kaslariniz gelistikce dusunceleriniz takla atmaya baslayacak...
    Cevapla
  • Hakan 7 ay önce Şikayet Et
    Sen de biraz beyin kası olsaydı evrenin kendiliğinden varolamayacağını, yokluktan evrenin çıkmayacağını ve sadece bir yaratıcının bunu mümkün kılabileceğini anlardın. Biraz beyin kaslarını geliştirmek için Kuran okusaydın o dönemde öyle bir kitap yazılamayacağını anlardın vesaire ama cahil kalmayı tercih etmişsin bu kafayla diğer tarafa gidersen ...
    Cevapla
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    Sen de saçmalamayı bırak istersen. İslamın kaideleri bellidir. İntihar edenin cehennemde ebedi azap göreceğini Hz. Muhammed (SAV) söylüyor.
    Cevapla
  • kayaaa 7 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar heveslisiniz hemen kendiniz haric birilerini cehenneme yollamaya. Saydiklarinizdan baska ihtimal yok degil mi intihar etmesi icin? Mesela psikolojisi bozuk olamaz degil mi? Allah sizin gibileri islah etsin
    Cevapla
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    İntihar eden cehennemde ebedi azap görür. Kaynak: hadisler.
    Cevapla
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    İntihar eden cehennemde ebedi azap görür. Kaynak: hadisler.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 7 ay önce Şikayet Et
    Intihar dinimizdde haramdir ya musluman degildi , yada bilincinde olarak intihar etti.Her iki durumdada cehennemliktir.Elbet hesabini verecektir yaratanina.
    Cevapla
  • Engin 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH bilir .Hüküm veriyorsunuz.Esaseen hüküm vererek sen günah işliyorsun
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bilmeden yorum yapmamak lazım.Kimbilir ne dertleri vardı Rabbim taksiratını affetsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı