İstanbullu bunu da gördü: İBB tamir edemediği yürüyen merdiveni komple kapattı

CHP'li İBB yönetimi merdivenleri bile yürütmeyi beceremediği İstanbul'da ilginç bir formül buldu. Çalıştırılamayan yürüyen merdivenler duvar paneli çekilerek kapatıldı. Böylelikle bozuk merdiven sorunu kökten çözülmüş oldu!

GİRİŞ 20.09.2023 15:06 GÜNCELLEME 20.09.2023 15:58
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

Otobüslerin arızalandığı, metrobüslerin tutuştuğu, metroların yolda kaldığı İstanbul’da toplu ulaşım kaosa dönerken, bir diğer problem ise yürüyen merdivenlerde yaşanıyor. Metro ve metrobüs hatlarına bağlanan duraklarda araçlara kolay erişim için hayata geçirilen yürüyen merdiven uygulaması, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ağır yük oldu.

Çalışmayan yürüyen merdivenler nedeniyle dik yokuşlarda merdiven tırmanmak zorunda kalan İstanbullular şikayetlerini İBB yönetimine iletiyordu. Medyaya da yansıyan bozuk merdiven vakaları üzerine İBB çözümü tuhaf bir yöntemde buldu.

İBB’nin metro algısı böyle patladı: Arıza, pislik, kaos...İBB’nin metro algısı böyle patladı: Arıza, pislik, kaos...

MERDİVEN YOK DUVAR VAR

İBB, tamir edemediği yürüyen merdivenlerin atıl durumunu gözlerden kaçırmak için önüne duvar örme formülünü geliştirdi.

Bağcılar’da M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’nda aylardır bozuk olan yürüyen merdivenler komple kapatıldı. Yürüyen merdivenlerin başlangıç noktasına duvar paneli çekildi. Duvar paneline bir de kapı boşluğu oluşturuldu. “Oda” süsü verilen duvarla birlikte bozuk yürüyen merdiven görüntüsü kapatılmış oldu.

Yine toplu taşıma yine problem! Metro girişi kapatıldı İstanbullu perişan olduYine toplu taşıma yine problem! Metro girişi kapatıldı İstanbullu perişan oldu

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 204
  • Ayten 7 ay önce Şikayet Et
    Yorumlar çok danışıklı döğüş.Bir tanede farklı düşünen yok mu?
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İşte çözüm. Chp bu kafayla iyiki devletin başına geçmemiş.
    Cevapla
  • Fahri 7 ay önce Şikayet Et
    Eko için belediye başkanlığı düşük bir seviye olduğu için öyle merdivenmiş otobüsmüş bunlar onun küçük şeyler onun gözü yükseklerde cumhurbaşkanlığı belki dünya liderliği gibi anlamak mümkün değil böyle bir kişi İstanbulu nasıl aldı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel yönetiyor İstanbul'u bırakın engellemeyin de çalışsın yahu. Eko başkan sen çıkmayı doldur boşver milletin ne dediğine bakma. İstanbul cennet cennet.
    Cevapla
  • Sahipkıran 7 ay önce Şikayet Et
    Kökten çözüm olmuş, tebrikler. Demirel in dediği gibi meseleyi mesele etmezseniz mesele kalmaz! Ekrum iyi öğrenmiş... Her şey çok güzel oluyor! Yakışır İstanbuluma...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyon 4 ayda 20 puan birden düşecek
Kariye'de 79 yıl sonra ilk ezan heyecanı! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak