Bahçelievler E-5'te bir kişi direğe çıktı!

Bahçelievler’de aydınlatma direğine çıkan bir kişi nedeniyle E-5’te bir şerit trafiğe kapatıldı

Bahçelievler E-5'te bir kişi direğe çıktı!
Bahçelievler E-5'te bir kişi direğe çıktı!
GİRİŞ 21.09.2023 13:51 GÜNCELLEME 21.09.2023 13:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay saat 07:00 sıralarında yaşandı. Bahçelievler D-100 Karayolu'nda aydınlatma direğine çıkan ve elinde kesici alet olan kişi polise ihbar edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri aydınlatma direğine çıkan şüpheliyi ikna etmeye çalıştı. Edirne istikametinde 1 şeridin trafiğe kapatılması nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Metrobüs seferleri kontrollü olarak sağlanırken itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. Tırmandığı aydınlatma direğinden trafik kameralarının bulunduğu noktaya çıkan şüpheli zaman zaman düşme tehlikesi atlattı. İtfaiye merdiveniyle yukarı çıkan polis memuru şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken yaklaşık 1.5 saat yoğunluk oluşan trafik normale döndü. 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Perṣembeli67 7 ay önce Şikayet Et
    Kimin akil sağliği yerinde????
    Cevapla
  • m.ali 7 ay önce Şikayet Et
    sabah 6.30 da E-5 te otobus beklerken görmüştüm. E-5 TE yolun ortasında yürüyordu akıl sağlığı yerinde değil galiba,sağa sola bağırıyordu
    Cevapla
  • Temizliik 7 ay önce Şikayet Et
    Hor görme garibi kim bilir ne derdi vardır.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Direği sökün o zaman mecbur inecek ...
    Cevapla
  • adam 7 ay önce Şikayet Et
    Ne güldüm be dostum :)))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü