İBB yöneticisinin "örgüte yardım" davasında karar!

İBB yöneticisi Yavuz Saltık, DİAYDER'in terör örgütü PKK ile iltisakını araştırmadan derneğe yemek kartları verdiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

GİRİŞ 22.09.2023 11:09 GÜNCELLEME 22.09.2023 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (DİAYDER) terör örgütü PKK ile iltisakını araştırmadan derneğe yemek kartları verdiği iddiasıyla yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan kasıt yokluğu gerekçesiyle beraat kararı verildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Manavgat li 43.5 7 ay önce Şikayet Et
    şaka gibi Türkiye'de hiçbir kimse adaletten bahsetmesin..
    Cevapla
  • önce vatan 7 ay önce Şikayet Et
    işte adalet nalet olsun böyle adalete herşey ortada gerçi şaşırmadık adalet bunlar için var
    Cevapla
  • istanbullu 7 ay önce Şikayet Et
    güzel iş. yap et sonra kasıt yokluğu.. ne güzel adalet be...
    Cevapla
  • Rutruso 7 ay önce Şikayet Et
    Hakim de aynı savcı da..ne farkeder ki
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    şaşırdıkmı?????? teror örgütleri adliyede hastanede cezaevinde sokaklarda cirit atıyorlar. adalet nasıl sağlanacak? kimin gücü kime yeterse, kanunlar cezalar devlet sadece alt tabakadaki vatandaş için var bu ülkede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu