Türkiye Diyanet Vakfı 9. Uluslararası Öğrenci Sempozyumuna başvurular başladı

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından lisans ve lisansüstü öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunabilmek, ilmi faaliyet tecrübesi kazanmalarına imkan sağlamak amacıyla Uluslararası Öğrenci Sempozyumuna başvurular başladı.

Türkiye Diyanet Vakfı 9. Uluslararası Öğrenci Sempozyumuna başvurular başladı
Türkiye Diyanet Vakfı 9. Uluslararası Öğrenci Sempozyumuna başvurular başladı
GİRİŞ 23.09.2023 17:41 GÜNCELLEME 23.09.2023 17:41

Türkiye Diyanet Vakfı, Konya Müftülüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iş birliği ile düzenlenecek olan 9. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu “İslam Dünyasında Gençlik ve Din Algısı” temasıyla 1-3 Aralık 2023 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek. Sempozyuma çok sayıda akademisyen ve davetli katılacak.

Üç gün sürecek sempozyumda farklı ülkelerden gelen öğrenciler, belirlenen konularda katılımcılara hazırladıkları bildirilerin sunumunu yapacak. Sempozyum için kabul edilen tebliğ özetleri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kitapçık olarak basılacak.

Sempozyuma katılmak isteyen öğrenciler, 20 Ekim 2023 tarihine kadar https://tdv.org/tr-TR/sempozyum/ web adresinden başvuruda bulunarak detaylı bilgi alabilecekler.

Kabul edilen bildiriler 23 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecek. Başvuruları kabul edilen öğrencilerin sempozyumda sunacağı metinlerin tamamının ise 20 Kasım 2023 tarihine kadar gönderilmesi istenecek.

Başvuru yapacak öğrencilerin sempozyum tebliğ özeti yazarken uyması gereken kurallar; “Başvuru formunda istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması, sempozyum tebliğ özetlerinin boşluk dahil 300-500 karakter şeklinde hazırlanması, özet metinlerin Türkçe olarak hazırlanması, bildirilerin bilimsel, özgün, sempozyum konu başlığıyla ilgili ve ilmi etik kurallara uygun olması” şeklinde sıralandı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri