Kahreden olay: Ava götürdüğü oğlunu kazara öldüren baba, kendi canına da kıydı!

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, ava götürdüğü 10 yaşındaki oğlunu tüfeğini kontrol ettiği sırada, kazara vurarak ölümüne neden olan Göksel D., aynı silahla intihar etti.

GİRİŞ 24.09.2023 09:12 GÜNCELLEME 24.09.2023 09:41
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Olay, öğlen saatlerinde Ayaş ilçesi Evci köyünde meydana geldi. Göksel D., köy civarlarında arkadaşlarıyla avlanmaya giderken oğlunu da beraberinde götürdü. Baba Göksel D., iddiaya göre, tüfeğini kontrol ettiği sırada kazara, yanında bulunan oğlunu vurdu.

Oğlunun ölümüne neden olan baba, aynı silahla kendine ateş ederek yaşamına son verdi. Baba ile oğlunun cansız bedeni, savcılık ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından yürütülüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Ayaşlı 7 ay önce Şikayet Et
    Hiç düzgünce ölümü olan bir avcı gördünüz mü
    Cevapla
  • Orhan hoca 7 ay önce Şikayet Et
    Av yapmak spor değildir av yapmak katliam almaktır her canlı bizim için bir imtihan vesilesidir unutmayın ki merhamet etmeyene merhamet edilmez hayvanlar Allahın sessiz kullarıdır keşke bir bilselerdi
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Ne büyük bir imtihandır.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Evet keyif için avlanmak doğru değil zararlı domuz gibi o da zarar vetiyırsa avlanmalı , yazık olmuş , kader kader de ne ise o oluyor . Rabbim rahmet etsin kolay değil .
    Cevapla
  • xyzt 7 ay önce Şikayet Et
    yazik olmus cocuga..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler