Taksiciyle kısa mesafe tartışması kanlı bitti: 2 kişi öldü

Beşiktaş Bebek'te durdurdukları taksici ile mesafe yüzünden tartışan 2 genç, tartışmaya sonradan dahil olan 6 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.09.2023 14:34 GÜNCELLEME 24.09.2023 15:49
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 01.30 sıralarında Bebek Cevdetpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde bir teknede çalışan Engin Göregen ile Mazlum Doğan, mesailerinin bitmesi sonrasında eve gitmek için bir taksi durdurdu. Ancak ikili ile taksi şoförü arasında iddiaya göre kısa mesafe yüzünden tartışma çıktı.

O esnada ise tartışmanın yaşandığı bir iş yeri önünde bekleyen 6 şahıs, olaya dahil oldu. Teknede çalışan 2 arkadaş, taksiciyle tartışmasını bitirdikten sonra 6 şahısla kavgaya etmeye başladı. Alkollü olduğu iddia edilen 6 kişilik grup Göregen ile Doğan'a bıçakla saldırdı.

Vücutlarına aldığı darbelerle ağır şekilde yaralanan 2 genç yere yığılırken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı 2 arkadaşı ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak 2 genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, olaydan sonra kaçan şüphelilerin polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Şahısların Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorguları sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 78
  • KAAN 7 ay önce Şikayet Et
    sadece kanunla olmaz eğitimde şart önce bir eğiteceksin insanları her yeni bakan eğitimde sil-baştan yapıyor e kanunlarda yetersiz ülke hergün arınma gecesi yaşıyor.
    Cevapla
  • Zeynal. 7 ay önce Şikayet Et
    Allahın kanunlarını terketmekten çekinmiyorlar.ama batının saçma sapan kanunlarını asla terk etmiyorlar.yazık bu millete halkımız bela kendine desene kadar umursamıyor.vaaah ümmeti Muhammet vahhh
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    hemen salın ceza yok çünkü suçlular geziyor ölen öldüğüyle kalıyor
    Cevapla
  • husoo 7 ay önce Şikayet Et
    Artik Ne bicil bir ulke oldu Tr. Bu ne ya hemen kavga ölüm haberleri. Millet iyice piskopat dinsiz oldu. Bumu gelişme ilerleme. Hep daha kötüye gidiyor ahlak olarak. Yazık yemin ederim yazık. Bıktık usandık bu kavgalarda cinayetlerden
    Cevapla
  • Hadi Durma 7 ay önce Şikayet Et
    Beğenmiyosan beğendiğin biçim bi ülkeye git... Biz reisi seviyoz
    Cevapla
  • BİROL 7 ay önce Şikayet Et
    Sakın ha idam etmeyin,besleyin ,semirtin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez