Ankara merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Ankara merkezli 16 ilde FETÖ/PDY mensuplarının kamuya yerleştirilmesinde rol aldığı belirlenen 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

GİRİŞ 25.09.2023 09:15 GÜNCELLEME 25.09.2023 09:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nca, FETÖ/PDY mensuplarının kamu kurumlarına yerleştirilmeleri ile ilgili soruşturma yürütüldü.

Örgüt mensuplarının kamuya yerleştirilmelerinde rol aldıkları tespit edilen toplam 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik Ankara merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. 

 

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Reis değil, Vatanını seven görev yapan herkes bu önemli konuda gayretli olmalı..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    her kamuda var
    Cevapla
  • AF YOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmi kurumlar da ne kadar Vatan Haini Fetöcü varsa hepsini Temizleyin. Kesinlikle Acımayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve tarihi senaryo gerçek oldu! Şampiyonlar Ligi'nde ilk yaşanacak
Türkiye'de ahirete inanların yüzdesi ortaya çıktı! İşte dünyadaki sıralama