İngiliz basınında gündem Acun Ilıcalı'nın serveti!

İngiliz FLW sitesinde yer alan haberde Championship ekiplerinden Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı'nın servetinin yaklaşık 100 milyon dolar olduğu bilgisine yer verildi.

İngiliz basınında gündem Acun Ilıcalı'nın serveti!
İngiliz basınında gündem Acun Ilıcalı'nın serveti!
GİRİŞ 26.09.2023 06:14 GÜNCELLEME 26.09.2023 06:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Muhabirlikten gelerek medya patronu olan Ilıcalı'nın özel hayatı kadar futbola ilgisi de medyanın yakından takip ettiği konulardan.

Başarılı iş insanı Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Championship ekiplerinden Hull City’i satın alarak kendinden söz ettirdi.

İngiltere'de futbol kulübü satın alarak sansasyonel bir yatırıma imza atan Acun Ilıcalı'nın kazandığı para Türkiye'de hep merak konusu olurken bu merak İngiltere'ye de sıçradı.

İngiliz FLW sitesi, bu konuyu ele aldı.

ACUN'UN SERVETİ 100 MİLYON DOLAR

"Hull City'nin sahibi ne kadar zengin?" başlıklı bir yazı yayınlanan sitede, Ilıcalı'nın Türkiye'deki şirketleri, dünya çapında yaptığı prodüksiyon işleri ve yayınları hakkında da bilgi veridli.

FLW, Ilıcalı'nın bu kapsamda yaklaşık 100 milyon dolarlık bir servete sahip olduğunu iddia etti.

8. HAFTADA 4. SIRADA

İngiltere Championship’te 8. hafta geride kalırken Premier Lig'e yükselme hedefiyle maçlara çıkan ve Hull City 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 15 puanla 4. sırada bulunuyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Xyz 7 ay önce Şikayet Et
    Pek çok insan yarışma proğramı sunuyor. Ben zengin olanını görmedim. Tabi birileri elinden tutup, yardım edip bilinçli olarak bazı proğramların tüm haklarını verirse normal. Onunda kara kaşına kara gözüne yapmadılar heralde.
    Cevapla
  • Kayp yıllar 7 ay önce Şikayet Et
    Kendi parası 5-10 milyon nusret ile beraber o Türkiye’deki işadamlarının kaçakçıların vergi döviz kaçıranların işadamları kolay para kazananların kaçak köçek paralarını aklıyor birde o uçakla gelip gidenler var bir gün gelir onunda parasını patlatırlar Amerika Avrupa ile dalga geçilmez önce göz yumar sonra biner tepesine ha Türkiye’de rahat rahat top oynarlar reisin adamı arkası sağlam
    Cevapla
  • beykozlu 7 ay önce Şikayet Et
    acunda isi gucu birakti servetini nasil kazandigini sana gelip anlatti dimi yada sen mit ajani falansin gizli belgelere erisip bilgileri ogrendin . ne tür insanlarsiniz arkadas
    Cevapla
  • Acun'un serveti 7 ay önce Şikayet Et
    biz onu 1 milyar dolara yuvarlayalım :D
    Cevapla
  • tahir 7 ay önce Şikayet Et
    o parayı ona kim kazandırdıysa, almasını da bilir..
    Cevapla
  • Alperen 7 ay önce Şikayet Et
    Değerli abim ve hemşerim olan Acun Ilıcalı bir fakir fukara babasıdır.Rabbim abime kaza bela vermesin evlatlarına bagislasin
    Cevapla
  • insanoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun, bu konularda iyi şovmen. Peki o paraları nasıl kazanıyor, survivor de kadınları yarı çıplak koşturarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı