"Dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan Açelya'nın çantası bulundu

Sakarya'da, 3 gün önce dershaneye gideceğini söyleyip evden çıkan Açelya Yıldırım'dan haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Açelya'nın, Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde çantası bulundu. Yıldırım'ı arama çalışmaları sürüyor.

"Dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan Açelya'nın çantası bulundu
"Dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıkan Açelya'nın çantası bulundu
GİRİŞ 27.09.2023 21:05 GÜNCELLEME 27.09.2023 21:05
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Serdivan'da yaşayan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, pazartesi günü sabah saatlerinde, ailesine 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Kızlarının eve dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi.

POLİS AÇELYA'NIN ÇANTASINI BULDU

Polis, Açelya Yıldırım'ın bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Pembe Kayalar mevkisinde Aydemir'e ait olduğu belirlenen çanta bulundu. Yıldırım'ı arama çalışmaları sürüyor.

 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • MSELİM 6 ay önce Şikayet Et
    bu tip programa (rezilliklerin ortaya saçıldığı programlar) çıkarılan insanlara kaç para verilerek konuşturuluyor acaba her ndense bu tip mağdur insanlar hep gariban ve fakir köylül insanlarımız aylarca süren ve gına getiren programlar seyrettik aile birliğini parçalamaya yönelik bu programlara kim dur diyecek?
    Cevapla
  • Kütahyalı 6 ay önce Şikayet Et
    Burda yapılan olumsuz yorumlardan vallahi utanıyorum. Ne biliyorsunuz ne olduğunu? Yok kocaya kaçmış, yok bilmem ne? Sözde muhafazakar kesimiz...
    Cevapla
  • ERDİ 6 ay önce Şikayet Et
    müslümanım diyen sünni zanda bulunmaz demekki müslüman değiller
    Cevapla
  • Hfcv 6 ay önce Şikayet Et
    içiniz fesat sizin kızınız olsa ne derdiniz
    Cevapla
  • Emekli memur... 6 ay önce Şikayet Et
    Günümüzde Her şey Çok NORMALLEŞTİ Ülke Her Hali ile BİTİK DURUM da...
    Cevapla
  • tepki 6 ay önce Şikayet Et
    ølmedi ise yakinda esra erol da cikar 60 yasinda on cocuklu bes karili bir adama gittim cok mutluyum diye yada bir kadinin yaninda gittim diye bir kadin diger kadinin yanina niye gider diyen yok tv ya kendilerini satmak icin yada sapik iliski yasiyorlar bu kadar net tabi ølduran olmadi ise bunu bilmiyorum
    Cevapla
  • Murat76 6 ay önce Şikayet Et
    Bu konuda bu kadar bilgili olman biraz garip değil mi? Sanki yaşamış gibi anlatmışsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi