Aydın'da hareketli saatler! Genç mahkum hastaneden firar etti

Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tedavi için Aydın Devlet Hastanesi'ne getirilen genç mahkum firar etti. Polis ekipleri, başta hastane çevresi olmak üzere kent genelinde M.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Aydın'da hareketli saatler! Genç mahkum hastaneden firar etti
Aydın'da hareketli saatler! Genç mahkum hastaneden firar etti
GİRİŞ 27.09.2023 22:51 GÜNCELLEME 27.09.2023 22:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şaşkına çeviren olay, Hasan Efendi Mahallesi'ndeki Aydın Devlet Hastanesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İşlediği bir suç nedeniyle Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü olarak bulunan 27 yaşındaki M.A. rahatsızlığı dolayısıyla Aydın Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Hastanede tedavi altına alınan M.A. yetkililerin bir anlık boşluklarından yararlanarak hastaneden firar etti.

Hükümlünün firar ettiğinin anlaşılması üzerine emniyet güçleri alarma geçti. Polis ekipleri, başta hastane çevresi olmak üzere kent genelinde M.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • selcuk 7 ay önce Şikayet Et
    bizim memleket normal ..
    Cevapla
  • Kürşat 7 ay önce Şikayet Et
    kesin doktor beni hastamla başbaşa bırakın demiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!