Düzce'de 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nin değiştirilen adı düzeltildi

Düzce'de bulunan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin ismi Düzce Lisesi olarak değiştirilmesinin ardından gelen tepkiler üzerine değiştirilen isim yeniden düzeltildi.

GİRİŞ 28.09.2023 13:32 GÜNCELLEME 28.09.2023 14:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili olarak harekete geçen 15 Temmuz Derneği, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’na durumu ileterek gereken düzeltmenin yapılmasını talep etti.

ESKİ ADI GERİ GELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin milletin vicdanını yaralayan bu değişiklikle yakından ilgilenerek lisenin eski adına dönüştürülmesini sağladı. Lisenin adı dün yapılan tabela değişikliği ile yeniden 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi oldu.

15 Temmuz Derneği sosyal medyada yaptığı açıklamayla İçişleri Bakanı ve Milli Eğitim Bakanına teşekkür ederek ekledi: “15 Temmuz destanının gelecek nesillere aktarılması ve yaşatılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Utanma Vaa mı? 6 ay önce Şikayet Et
    İktidar kendi elleriyle okulun adını değiştiriyor, tepki gelince de "Eski adına tekrar kavuşturduk" diye bir de nara atıyor.
    Cevapla
  • DOBRA 6 ay önce Şikayet Et
    valiliğin açıklamasına göre, önce valilik onaylamış, ardından bakanlık onay vermiş. bu olay iyice araltırılmalı
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    biz hala buradayız gitmedik bir yere diyor adamlar resmen .
    Cevapla
  • Yorumcunun biri 6 ay önce Şikayet Et
    derhal hesabı mutlaka ciddi ciddi sorulmalı
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Simavda şimdiki iktidar sıfırdan yeni hastane yaptı ama ismi hala İsmail Karakuyu devlet Hst. Chp olacaktı kendinin yapmadığı yerlerin isimlerinide değiştirirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti