Sıcak haber! Şirinevler'de patlama: Ölü ve yaralılar var

Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı.

GİRİŞ 28.09.2023 20:27 GÜNCELLEME 28.09.2023 20:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şirinevler'de bir binada patlama meydana geldi. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi: Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştır.

ÇEVREDEKİLER TAHLİYE EDİLİYOR
Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 5. katında meydana gelen patlama büyük korku yaşattı. Patlama hakkında bilgi veren Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "En üst katta bir doğalgaz patlaması var. Ona bağlı olarak yangın başlamış. Belediye olarak ilk andan itibaren oradayız. Çevrede tahliye çalışmaları başladı. Vatandaşlar binanın etrafından uzaklaştırıldı. Ciddi bir ses duyuldu, bizler de duyduk." ifadelerini kullandı.

 
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • nefes 6 ay önce Şikayet Et
    Tüm daireler ve iş yeleri senede bir defa kaçak testi yaptırsın. Test zorunlu olsun. Güvenliği yüzde yetmiş seksen arttırır.
    Cevapla
  • gökhan 6 ay önce Şikayet Et
    olur onuda tüvtürk gibi bir kuruma yaptırsınlar.her yıl 1000 lira verelim.
    Cevapla
  • Cihan 6 ay önce Şikayet Et
    Doğalgaz sıkıştığı yerde patlar mutfaktak camlarındaki menfezler kapatıldığında tehlikeli olur doğalgaz Türkiye’de doğalgaz metal boru ile yapılıyor ve sağlam Ocak flexleri zamanla deliniyor yada temizlik esnasında oynatılıyor kaçak olduğunu bildikleri halde birçok insan önemsemiyor çok az bir dikkatle sıfır sıkıntı
    Cevapla
  • sadi 6 ay önce Şikayet Et
    o kadar biriken gaz insanları zehirleyip öldürürdü. hiç kokusunu bile almamışlar.
    Cevapla
  • Cihan 6 ay önce Şikayet Et
    Doğalgaz kokusuz ve zehirlemez ) doğalgazın içinde çürük sarımsak kokusu katkısı yapıyorlar
    Cevapla
  • dadas 6 ay önce Şikayet Et
    Bombacı mülayim mefta.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sabah önünden geçtim Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun komşum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...