Son dakika: Ankara Mamak'ta doğal gaz patlaması kamerada! Acı haber geldi...

Son dakika haberi... Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlamasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 29.09.2023 08:04 GÜNCELLEME 29.09.2023 11:28
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki bir apartmandan sabah 07.10 sularında patlama sesi duyuldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti.

Patlama sırasında evde bulunan 68 yaşındaki Fatma Köse hayatını
kaybetti.

Fatma Köse


VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Mamak/Küçük Kayaş mahallesindeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu bir vatandaşımız vefat etmiştir. Konuyla ilgili gerekli teknik ve yasal incelemeler sürdürülmektedir" denildi.



MAMAK BELEDİYE BAŞKANI: TEDBİR ALINDI, BİNA BOŞALTILDI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. 70 yaşında bir teyzemiz. Tek başına evdeyken gerçekleşiyor olay. Eşi evde değilmiş, gece çalışıyormuş. Tüm önlemler alındı, doğalgaz kesildi. Çevre binalarda hasarlar meydana geldi. Teknik çalışmayı arkadaşlar yapıyor. Gün içerisinde açıklama yapacağız, çevre tedbirleri alındı, bina boşaltıldı" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bizim millet yine herşeyi biliyor uzman gibi , yetkililer bu 2 patlamanın sebeblerını açıklasınlarda ona göre millet tedbir alsın neden oluyor bunlar ...
    Cevapla
  • Hüseyin- 7 ay önce Şikayet Et
    Böyle seyler manipulisiz olmaz.Kim bilir ne yaptilar bizimkileri gine,geri kalmislar
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Son günlerde doğalgaz patlamaları bayağı arttı. Hayırdır inşallah???
    Cevapla
  • hak 7 ay önce Şikayet Et
    sen iktidar olarak gaz dedektörünü ve gaz kesiciyi zorunlu tutmazsan böyle olur
    Cevapla
  • are 7 ay önce Şikayet Et
    tamamen saçmalık. gaz alarm cihazları elektrik yokken çalışmaz. gaz patlamalarında en önemli olan menfezdir. kapatmayın menfezi o kadar basit.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Doğruya doğru. Haklı bir eleştiride bulunmuşsun.
    Cevapla
  • Tek 7 ay önce Şikayet Et
    Evlerde gaz yanlış bence çok insan kullanması bilmez yada açık kalsa başkasının hayatı riskli olacak hep ilk eğitim verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti