Kurallara uyup yaya geçidindeki yolculara yol verdi, 3 araç zincirleme kaza yaptı

Manavgat’ta yaya geçidinden geçen turistlere yol vermek amacıyla yavaşlayan araçlara, hızla gelen aracın çarpması sonucu 3 araçlı zincirleme kaza meydana geldi.

GİRİŞ 29.09.2023 00:06 GÜNCELLEME 29.09.2023 00:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kaza, Kumköy istikametinden gelip Side istikametine seyir halindeki Cemal Nalbant’ın kullandığı 07 AYY 002 plakalı otomobilin, Side Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı girişinde yaya geçidinden geçmekte olan turistlere yol vermek için durakladı.

YAYA GEÇİDİNDE TURİSTLERE YOL VEREN ARACA ARKADAN GELEN ARAÇ ÇARPTI

Turistlere yol vermek için duraklayan Şirin Sümer’in kullandığı 34 EM 7652 plakalı otomobile, 34 EM 7652 plakalı otomobilin de önündeki Arif Alioğlu’nun kullandığı 07 BAK 325 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana geldi.

KAZA SONRASI DUMANLAR YÜKSELDİ

Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın ardından 07 AYY 002 plakalı otomobilden duman çıkmaya başlarken, otomobil sürücüsü kendisini otomobilden dışarı atıp refüje uzandı. Yardımına diğer araç sürücüleri koşarken bir süre sonra ayağa kalktı.

HER GÜN AYNI NOKTADA KAZA OLUYOR

Kazanın meydana geldiği yerde, turistlerin denize gidebilmeleri için 3 ayrı yaya geçidi bulunurken, araç sürücülerinin yayalara yol vermemeleri, hız yapmaları ve dikkatsizlikleri nedeniyle sık sık kazalar meydana geldiği bildirildi. Son olarak 7 Eylül tarihinde meydana gelen kazada, turist baba-kız yaya geçidinden geçerken araçların altında kalmaktan son anda kurtulurken, hızla gelen bir araç baba-kıza yol veren araçlara çarpmamak için refüje çıkmıştı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Celal 7 ay önce Şikayet Et
    maalesef o kadar duyarsız ve dikkatsiz şoför var ki bu ülkede. neyse , kaportacılarda ev besliyor. durmak yok kazaya devam... Allah ölümlü kaza vermesin yeter.
    Cevapla
  • rerbil 7 ay önce Şikayet Et
    bu yaya geçitlerinede bir çözüm bulunmalı ya ışık koy yada her önüne gelen işlek yola yaya geçidi konmamalı insanlarda bunu suistimal ediyorlar yay öncelikli geçiş üstünlüğü teranesi altınada adamlar araçları önemsemeden sallana sallana geçmeye kalkıyorlar sonuç bu. bu yol bana ait edasıyla araçları umursamaz tavırla geçen ukala insanlarda çok.
    Cevapla
  • mücahit 7 ay önce Şikayet Et
    Takip mesafesi hızın yarısı olacak 50 ile gidiyorsan 25 metreden takip edecen
    Cevapla
  • erol/antalya 7 ay önce Şikayet Et
    Bu Yaya geçitlerine ışık konması gerekli. Yoksa yaya geçidi konulmamalı, bu gibi noktalar da her gün kaza oluyor.
    Cevapla
  • xxxx 7 ay önce Şikayet Et
    ne otuzundan bahsediyon ya o kadarda olmaz yayaya tol veriyorsun geçivereyim demiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 ayda yaptıkları tek iş bu!CHP'li belediyeler icraatta değil tabela avcılığında yarışıyor
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!