Günlerdir aranıyordu, Açelya'dan kötü haber!

Sakarya'da yaşayan Açelya Yıldırım geçen pazartesi günü deshaneye gitmek için evden çıktı. Kızlarının dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi. O günden bu yana arama yapan ekipler Açelya'nın cesedini buldu.

Günlerdir aranıyordu, Açelya'dan kötü haber!
Günlerdir aranıyordu, Açelya'dan kötü haber!
GİRİŞ 29.09.2023 07:02 GÜNCELLEME 29.09.2023 07:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Eylül Pazartesi günü meydana geldi. Ailesi ile birlikte Serdivan İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki Açelya Yıldırım, "dershaneye gidiyorum" diyerek evden çıktı. Dershane çıkış saatinden sonra kızlarına bir türlü ulaşamayan ailesi paniğe kapıldı.

ÇANTASI PEMBE KAYALIKLARDA BULUNDU

Genç kıza ait içerisinde telefonunun da bulunduğu çanta ise Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki Pembe Kayalıklarda bulundu. Ailenin durumu haber vermesi üzerine polis ve jandarma ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı.

AÇELYA'DAN ACI HABER GELDİ

4 gündür aranan genç kızın cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından akşam saatlerinde Kefken Adası yakınlarındaki deniz kıyısında bulundu.

ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Açelya’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Ölüm sebebi otopsi işleminin ardından belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    işte yetişen gençlik okuyun diyorlar okuyorlar ama maalesef sonuç barbat.Neden böyle şeylerle karisiyoruz çünkü milli eğitim eksikliğinden milli eğitim milli olması gerekir.Milli demek gençleri İslam'a göre yetiştirilmesi lazimki bu durumdan kurtarmamiz için yoksa durum daha kötüye gidecek
    Cevapla
  • iha 6 ay önce Şikayet Et
    Gençlik nereye gidiyor böyle.İslam dininin içini boşaltırsan ,enderun gibi okullar olmadığı müddetçe tahsilli cahiller çoğalacak
    Cevapla
  • Memoli 6 ay önce Şikayet Et
    Ey din ve imandan yoksun nesil nefsimizin üç kuruşluk zevki ve çıkarı için kimsenin evladının ahını almayalım .Bu dünyada yanımıza kalsada ki emin ol kalmaz ahirette seni perme perişan eder.
    Cevapla
  • Üzgün Adam 6 ay önce Şikayet Et
    Sevinin dedikocular, şimdi kıvırmaya gelirler. Allah kardeşimizi affetsin..
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."