Beşiktaş'ta evlerin bulunduğu alana kaya düştü

İstanbul Beşiktaş'ta evlerin bulunduğu bölgeye kaya düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler alana sevk edildi.

GİRİŞ 02.10.2023 14:33 GÜNCELLEME 02.10.2023 15:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme'de evlerin bulunduğu alandaki bir kömürlüğe kaya düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerine itfaiye, sağlık ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Olay aynında bölgede bulunan mahalle sakini, "Bir uğultu geldi, uğultunun ardından gürültü patladı, kayaların sesi geldi. Mahallenin üst tarafrındaki kaya kütlesi kopunca boşta olan ne varsa aldı aşağıya indirdi. Mahalle şu an çok mağdur durumda" dedi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • antilaik laiksavar 6 ay önce Şikayet Et
    keşke lüks yerlere villalara kodomanların evlerini yıksaydı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."