Ümraniye TEM Otoyolu'nda meyve yüklü kamyonet devrild

Ümraniye, TEM Otoyolu'nda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan kamyonet devrildi.

Ümraniye TEM Otoyolu'nda meyve yüklü kamyonet devrild
Ümraniye TEM Otoyolu'nda meyve yüklü kamyonet devrild
GİRİŞ 03.10.2023 07:20 GÜNCELLEME 03.10.2023 07:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.00 sıralarında TEM Otoyolu Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, İlhan Utaç yönetimindeki 17 RR 422 plakalı meyve yüklü kamyonet,  şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kamyonet şoförü Utaç yaralandı. TEM Otoyolu Kadıköy istikametinde kaza sonrası trafik yoğunluğu oluştu.

İhbar üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı İlhan Utaç'ı olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk etti. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını iki şeritten kontrollü şekilde sürdürdü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatan sevdalısı 6 ay önce Şikayet Et
    07:20 olmam gereken yerde 08:10 vardım vinç gelmiş ancak aracı servis yoluna kaldırıp malzemeleri başja araca transfer yapacakkarına yan bir şekikde ayağa kaldırmışlar üç şerit iptal israf olan akaryakıt araç ve içindekilerden daha fazladır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’