Antalya'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Antalya Serik'te sürücüsünün kontrolünden çıkan tur midibüsü, park halindeki kamyona arkadan çarptı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

GİRİŞ 03.10.2023 10:04 GÜNCELLEME 03.10.2023 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Serik ilçesinde tur minibüsünün park halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Kaza gece saat 01.00 sıralarında D 400 karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Hamit Şahin idaresindeki tur minibüsü, Akçaalan Mahallesi'nde yolun sağ tarafında park halinde bulunan kamyona arkadan çarptı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 9 KİŞİ YARALANDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. İHA'nın haberine göre, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi, yaralanan 9 kişi ise olay yerindeki müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Herkes kafasına göre araç park ediyor. Kimse kontrol sağlamıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!