Diyanet duyurdu, o personelle ilgili inceleme başlatıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Konya'da görev yapan bir personelin sosyal medyaya yansıyan ifadelerine ilişkin inceleme başlattı.

Diyanet duyurdu, o personelle ilgili inceleme başlatıldı!
Diyanet duyurdu, o personelle ilgili inceleme başlatıldı!
GİRİŞ 03.10.2023 13:11 GÜNCELLEME 03.10.2023 13:11
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Konya'da görev yapan imam Seyfullah Akyiğit'in, camide cemaate vaaz verirken, Hatay'da depremde ölenlerin cenazelerinin kötü koktuğu, ancak içlerinde bulunan 1 Suriyelinin cenazesinin kokmadığı, hatta mis gibi koktuğu yönündeki sözleri, sosyal medyada tepki topladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imamın sözleri hakkında inceleme başlatıldı. Diyanet'ten yapılan açıklamada, "Konya ilimizde görev yapan bir personelimizin sosyal medya mecralarında yer alan ifadelerine ilişkin Başkanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır" denildi. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • Sezai 6 ay önce Şikayet Et
    Dinini güzel yaşayanın Allah cesedini bile güzelleştirir bu bilinen bir şey chplilerin gazına gelip hocamızı üzmeyin
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede suriyeliler üzerinden siyaset ve ırkçılık yapmasaydı bir cenah bir gurup zümre üzerindebunlar yaşanmazdı imam Suriyelilerin de Müslüman olduğuna ve içlerinde gayet iyi kişilerin varlığından haber vermiş, depremde vefat etmiş günlerce moloz altında kalmış insan kokar abi, iyi kokmaz tabi bu insanın imansız olduğunu göstermez, dışarıda kalan ette kokar vefat etmiş insan da kokar.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    gerçek leri duymak aziz milletin hoşuna gitmemíş.şüphesiz inanan müslümanla diğerlerinin cesedinde ölümünde değişiklikler vardır açın ölümle ilgili hadisleri okuyun aziz millet.yada gassallarin videosuna bakın.
    Cevapla
  • Fuat 6 ay önce Şikayet Et
    Harbten yüz çevirmekle ilgili imani ve itikadi fetva ehli sünnete göre nedir ?
    Cevapla
  • Safa 6 ay önce Şikayet Et
    Bu laf mı şimdi ?! Bu sözün İslam ile hiç alakası yok !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrikalı hükümet, BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vurdu!
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!