Ehliyetsiz sürücü trafikte terör estirdi: 2 doktor yaralı

Kırıkkale'de ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin aynı yönde seyreden başka bir otomobil ile çarpıştığı kazada iki doktor yaralandı. Trafik ekipleri, ehliyetsiz araç kullanan sürücüye 8 bin 190 lira para cezası uyguladı.

Ehliyetsiz sürücü trafikte terör estirdi: 2 doktor yaralı
Ehliyetsiz sürücü trafikte terör estirdi: 2 doktor yaralı
GİRİŞ 05.10.2023 17:55 GÜNCELLEME 05.10.2023 17:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kaza, Kırıkkale-Kırşehir kara yolu üzerindeki Hasandede köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.M. idaresindeki 71 EK 255 plakalı otomobil ile E.T.'nin kullandığı 71 AAU 564 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle Fiat marka otomobil yolun karşısına savrularak bariyerlere çarptı.

Diğer otomobil ise orta refüje savruldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Dr. G.A. ile Dr. H.M., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Trafik ekipleri, ehliyetsiz araç kullanan sürücü E.T.'ye 8 bin 190 lira para cezası uyguladı.

Kaza alanında yapılan çalışmanın ardından kullanılamaz hale gelen iki otomobil, çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hakikat: Kırıkkale zaten ufacık bir yer. Kaç defa kural ihlali gördünde Kırıkkale'ye salliyorsun. Laf olsun diye yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Hakikat 6 ay önce Şikayet Et
    Malesef kırıkkale de o kadar cok kurallara ihlal ediyorlarki şuursuzca araba kullanıyorlar.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 6 ay önce Şikayet Et
    Hapis cezası yok mu?
    Cevapla
  • lokman fransa 6 ay önce Şikayet Et
    Derhal bor kaç yiil iceri atmali
    Cevapla
  • cx38 6 ay önce Şikayet Et
    18:02 misafir, hakikaten iq seviyene hayran kaldım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...