Filistin'in sözde Ermeni soykırımı anısına pul bastırdığı iddiası yalanlandı!

İletişim Başkanlığı, sosyal medyada paylaşılan "Filistin'in sözde Ermeni soykırım savlarını desteklemek için bastırdığı pul" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Filistin'in sözde Ermeni soykırımı anısına pul bastırdığı iddiası yalanlandı!
Filistin'in sözde Ermeni soykırımı anısına pul bastırdığı iddiası yalanlandı!
GİRİŞ 08.10.2023 02:35 GÜNCELLEME 08.10.2023 02:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında paylaşılan "Filistin'in sözde Ermeni soykırım savlarını desteklemek için bastırdığı pul" iddiası yalanlandı.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların Filistinli yetkililerce yalanlandığını belirtti.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"İddiaya konu posta pulu görseli, geçtiğimiz yıllarda da benzer iddialarla servis edilmiştir. Filistin'in böyle bir pul bastırmadığını açıklayan Filistinli yetkililer, iddiaları kesin bir dille yalanlamıştır. Yetkililer, posta pulunun dijital ortamda hazırlandığını, Filistin'de bu veya buna benzer bir posta pulu basılmadığını açıklamıştır.

İDDİA YALANLANDI

Tematik tebrik kartları ve posta pulları satan bazı Ermeni sitelerinde de iddiaya konu görselle ilgili, "Burada gösterilen resmin 'Filistin'in resmi pulu olmadığına dair' Filistin posta yetkililerinden onay aldık" ifadelerine yer verildiği tespit edilmiştir.

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir posta pulu görseli ile ilgili, "Filistin'in sözde Ermeni soykırım savlarını desteklemek için bastırdığı pul" iddiası doğru değildir.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • hainler 7 ay önce Şikayet Et
    TÜRK görünümlü bozma ermenileri ve abd beslemesi fetö ile pkk terörstleirnin haberi bu. teröristlere in anan içimi zde ki fitne fesat hainler de kanıyor. uloan haçlı beslemesi ve yardakçısı hainler emelinize çomka soktuk. kandil suriye yerle bir. kökünüz kazoyacağız . sonra batidaki yuvalarınıza da çomka sokacağız bekleyin hainler.
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Ya bırakın yalanlamayı, kimi kandırıyorsunuz? El fetih her seferinde Türkün ve Türkiye'nin karşısında durmadı mı? Şuan ermenistanda bulunan sözde soy kırım anıtını ziyaret eden ülkelerden biri de filistin değil mi? Kıbrıs rumlarıyla iş pişiren, karabağ savaşlarında ermenistanın yanında duran filistin değil mi?
    Cevapla
  • filistinim 7 ay önce Şikayet Et
    hadi oradan pkk fetö soytarısı.
    Cevapla
  • ertuğrul evladı 7 ay önce Şikayet Et
    nerede oldu bunlar belgelerini yayınlar mısınız. Lütfen yalanları bırakır mısınız Bir de filistinliler her tarafa türk bayrağı asıyor... hepsi saçma artık ırkçılık ümmet düşmanlığına dönüştü.
    Cevapla
  • Türkiye 7 ay önce Şikayet Et
    Hikaye ve iftira atma çarpılırsın. Filistin düşerse sıra ülkeme gelir unutma.
    Cevapla
  • karabekir 7 ay önce Şikayet Et
    bu vakitten sonra filistin yönetimi ermeni kelimesini bile telafuz etmez. aynı şekilde azeri kardeşlerimizin de israil lafını fazla itibar etmemelidir. israil türke kurşun sıkma potansiyeli yüksek bir ülke. bir gün kanlı çatşma ihtimali var. bu yüzden geleceği görüp fitne çıkmaması için ihtiyatlı davranılmalıdır
    Cevapla
  • Cahillerle Mücadele 7 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycan ile İsrail ilişkilerini araştırmanı öneririm, bunun için tarihi kaynaklar mevcuttur. Geçmişten süre gelen bir kardeşliğe karşı çıkman çok cahilce bir düşünce.
    Cevapla
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Kesinlike chp´nin i$idir.
    Cevapla
  • Turan 7 ay önce Şikayet Et
    Filistinliler her zaman IRan gibi ermeniye destek vermistir. Bunu en iyi bilen Azerbaycanlilardir.
    Cevapla
  • Ertuğrul 7 ay önce Şikayet Et
    Turan efendi tarihi Ermeni Rum kökenli lerden ogrendigin belli oluyor. O senin dediğin Filistin ile Suriye arasında yarı özerk yaşayan durziler (siia kolundan batıni mezhebinden olan) tarafından olanlar ve filistini İsrail'e satan şeytani bile affedilmiş olarak goren sapıklar dır. Arap düşmanı içimizdeki İslam düşmanları malum çevrelere alkış tutanlardansın ismini değiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin kaza geçirmesi bizleri derinden üzdü