Uzun namlulu silah sanıldı, oyuncak çıktı

Avcılar'da sırtında AK-47 Kaleşnikof olarak bilinen uzun namlulu silahla motosiklet üzerinde yolculuk yapan şüpheli yakalandı. İncelemeye alınan silahın plastik boncuk atar olduğu belirlendi.

Uzun namlulu silah sanıldı, oyuncak çıktı
Uzun namlulu silah sanıldı, oyuncak çıktı
GİRİŞ 08.10.2023 14:46 GÜNCELLEME 08.10.2023 14:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tahtakale Mahallesi'nde, TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru seyir halindeki  59 ADP 609 plakalı motosiklette sürücünün arkasında oturan bir kişinin sırtında Kalaşnikof, olarak bilinen AK-47 uzun namlulu silahla ilerlediği anlar bir sürücü tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Görüntülerin sosyal medyaya yayınlanmasının ardından hareke geçen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri motosiklette bulunan iki kişiyi gözaltına aldı.

Tahtakale Polis Merkezi'ne götürülen iki kişiden sırtında silah olduğu belirtilen Ahmet O.'nun 'Suç Eşyasının Satın alınması', 'Motosiklet Hırsızlığı' ve 'Kasten Yaralama' suçundan kaydının olduğu öğrenildi. Silahın ise plastik boncuk atar oyuncak olduğu belirlendi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Bursalı 6 ay önce Şikayet Et
    Banana repuplic'te yaşıyoruz...
    Cevapla
  • abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    Cidden ülkeyi kötülemek için sırada bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • Marasli 6 ay önce Şikayet Et
    Boyle oyuncak mi olur, bana cevirse esas sanirim ve kendi üstümdeki silahi cikarir karsilik veririm. Görünmeyecek bir cantada tasimasi gerek toplum icinde. Ne olursa olsun ceza almasi gerek.
    Cevapla
  • aziz y 6 ay önce Şikayet Et
    şimdi ben ruhsatlı av tüfeğimi,kırklareliye köye giderken motorla,sırtıma assam ne olur?asmam ya..çantasına yana sağa sola bağlarım....bu şekil plastikte olsa cezalık
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Ne halt yemeye böyle geziyor ortam yokluyorlar
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Kişiliği geliştirmediği için oyuncak silahla hava attığını zannediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...