Isparta'da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Isparta'nın Gelendost ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan 5 kişi yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan kişilerden 19 yaşındaki Vildan Kıraç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 11.10.2023 06:30 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Isparta'nın Gelendost ilçesinde sokak ortasında meydana gelen silahlı saldırıda yaralanan 5 kişiden biri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

AA'nın haberine göre; silahlı saldırıda yaralanan 19 yaşındaki Vildan Kıraç, kaldırıldığı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kurtarılamadı. Diğer 4 yaralının tedavileri sürüyor.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekiplerince, silahlı saldırıya karıştıkları tespit edilen 7 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Yenice köyünde 9 Ekim akşamı sokak ortasında meydana gelen silahlı saldırıda 5 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Vildan Kıraç (19), Şener Gezgin (21) ve Songül Akdoğan'ın (49) durumlarının ağır olduğu belirtilmişti.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    bu gidişle her kez vaziyet alacak her halde
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Kısas olmadıkça daha çok ocaklar söner
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    cezalar yetersiz kalıyor ayrıca İdam Yasası niçin çıkartılmıyor
    Cevapla
  • A. Ay 6 ay önce Şikayet Et
    Ruhsatsız silah taşımak, tutuklama nedeni olmadıkça daha çok cinayetler işlenir bu ülkede!
    Cevapla
  • Müjdeci* 6 ay önce Şikayet Et
    Bu muhalefet lideriyle ülkenin sahlanması imkansız!Ülkede terör,darbe ve kaosa teslim olmasına sevinen çanak tutan bir zihniyetle yeni anayasayı meclis catısında çıkartmak zorlaştı.Toplum ve aile içi şiddet gün geçtiķçe artmaktadır.iktidar partisi ve diger ittifak ortakları varsa ellerinde ülkeye topluma ve aileye sağlıklı ve verimli bir anayasa metni refarandumla halkın önüne getirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı