İstanbul’da metrobüs duraklarında yoğunluk

İstanbul’da bu sabah saatlerinde bazı metrobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. Altunizade durağında turnikelerde yoğunluk yaşanırken, Beylikdüzü Son Durak İstasyonu’nda ise beyaz yol çalışması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

GİRİŞ 11.10.2023 10:23 GÜNCELLEME 11.10.2023 10:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul’da sabah saatlerinde bazı metrobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

Kentte sabah işe ve okula gitmek isteyenler, bazı duraklarda aşırı yoğunlukla karşılaştı. Bekleyen yolcular, araçlara binmekte zorlandı.

Altunizade Metrobüs Durağı’nda vatandaşlar merdivenlerden inerken ve turnikelerden geçerken kalabalıktan ilerleyemedi. Yolcular, gelen otobüslerin de dolu olması nedeniyle araçlara binemedi.

Beylikdüzü Son Durak İstasyonu’nda ise Beykent Durağı’ndaki beyaz yol çalışması dolayısıyla yolcuların yönlendirilmesi nedeniyle yoğunluk dikkati çekti. Araçlara binmek isteyen kent sakinleri uzun kuyruklar oluşturdu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kırkdokuzelli 6 ay önce Şikayet Et
    Suriyelilerden ötürü aşırı kalabalık bir şehir olduğundandır. İBB başkanı ne yapsın adam büyük elçilerle karda kışta zor şartlarda balık yiyor. Kayak yapıyor, fırsat buldukça denize tatile gidiyor. Hizmet özürlü CHP de değişim fitilini ateşliyor. Adam daha istanbu için ne yapsın! İstanbulun bütün altyapı üst yapı sorunlarını kökten çözdü gene yaranamıyor. :):)
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Herşey Güzel Olmuyormu??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti