Türkiye'den İsrail-Filistin ile ilgili tahliye açıklaması: Her türlü hazırlığımız var!

Son dakika haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İsrail ve Filistin'deki Türk vatandaşlarının tahliyesine yönelik "Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 11.10.2023 13:52 GÜNCELLEME 11.10.2023 13:54
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Hamas'ın abluka altındaki Gazze Şeridi'nden başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası İsrail'in hava saldırıları devam ediyor.

Karşılıklı bombardımanlar sürerken, İsrail ve Filistin arasındaki gerilimde beşinci güne girildi.

THY ve Pegasus da uçak seferlerini durdurduğunu açıkladı.

"YENİ BİR KARAR ALMAMIZ GEREKTİĞİNDE ALIRIZ"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, AK Parti grup toplantısı öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Uraloğlu, İsrail ve Filistin arasındaki gelişmelere ilişkin, "Şu anda İsrail'e uçuşları net olarak durdurduk. O bölgedeki limanlarla ilgili de 3'üncü seviye güvenlik önlemleri alarak yanaşılması söz konusu. Şartları takip ediyoruz. Güvenlik derecesini azaltma veya artırma konusunda şartlar netleşince, yeni bir karar almamız gerektiğinde alırız" diye konuştu. 

Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Devlet gibi davranmazsa örgüt muamelesi görür!Erdoğan'dan İsrail'e sert tepki: Devlet gibi davranmazsa örgüt muamelesi görür!

İsrail-Filistin savaşı: Kral 2. Abdullah'tan dünyaya Filistin mesajıİsrail-Filistin savaşı: Kral 2. Abdullah'tan dünyaya Filistin mesajı

"HER TÜRLÜ OPERASYONU YAPMA HAZIRLIĞIMIZ VAR"

​Bölgede bulunan Türk vatandaşlarının tahliyesi sorulan Uraloğlu, "Şu anda o konuyu Dışişleri Bakanlığı yürütüyor. Biz de bakanlığımızla koordineliyiz. Gerek duyulması halinde her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var" ifadelerini kullandı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Erima 6 ay önce Şikayet Et
    Turkiye tcg Anadoluyu gazze seridine gondermeli ve orada insani yarim icin seferberlik yapmali. amerika ucak gemisi gondrriyorsa turkiyede rcg anadolu ve etrafina 5 6 firkateynle gondermeki en azindan kibrisa bi gondersin.
    Cevapla
  • ayhan budak 6 ay önce Şikayet Et
    ah ah verecekler Türkiye nin eline bir haftada 1947 den önceki filistin haritasını yeniden çizer .
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hangi mala el atsan İsrail ortak. Hiç bir şey yapamazsın. İstailin gıda ihtiyacı Türkiyrden karşılanıyor.
    Cevapla
  • VATANSEVER 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail Ürünlerini BOYKOT EDELİM. İSRAİL MALLARINI ALMAYALIM. Kahrolsun İsrail.
    Cevapla
  • Sadece Hayalmiş 6 ay önce Şikayet Et
    Haberin başlığını okuyunca ben de sandım ki Türkiye'nin israili işgal etme hazırlığı var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı