Beylikdüzü'nde okul basıp öğretmenleri darbeden veli ve arkadaşı tutuklandı

Beylikdüzü'nde çocuğu disiplin kuruluna sevk edilince okulu basıp 2 öğretmeni darbeden veli E.Y. ile arkadaşı T.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 12.10.2023 04:28 GÜNCELLEME 12.10.2023 14:26
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda iddiaya göre birkaç öğrencinin disiplinsiz davranışı nedeniyle 5 Ekim Perşembe günü Davranışları Değerlendirme Kurulu toplandı. Öğrencilere yaptırım uygulama kararı verilen kurul toplantısının ardından okula gelen bir öğrencinin velisi ve yakınları öğretmenlere saldırdı. Saldırı anında öğretmenler odasındaki eşyalar da zarar gördü.

Okuldakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler öğretmenler S.Y. ile R.Ö.'ye saldıran öğrenci velisi E.Y. ile arkadaşı T.M.'yi gözaltına aldı. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı. Şüphelilerin serbest bırakılmasına savcılık itiraz etmiş bunun üzerine 2 şüpheli polis ekiplerince yeniden gözaltına alınmıştı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Eyya 6 ay önce Şikayet Et
    en basit bişeyde hemen öğretmenler şikayet ediliyor bırakın biraz serbest eskiden biz korkardık saygı duyardık bu tür olaylarda olmazdı şimdi etrafıma bakıyorum öğrenciler öğrenciye benzemiyor makyaj saçlar boya tırnaklar oje erkeklerin yaka paça bir yanda disiplin şart kurallar şart
    Cevapla
  • Adnan 6 ay önce Şikayet Et
    Bence disiplin kurulu öğrencilerden önce velilerine ceza vermeliydi. Böyle öküzlerin yetiştireceği evlatlardan keramet beklemeyin.
    Cevapla
  • Ömer Bekir 6 ay önce Şikayet Et
    Hakimlerde mi sıkıntı var kanunlarda mı Yeter artık gerçekten yeter Suçlulara adam gibi cezaları verilsin
    Cevapla
  • Memed 6 ay önce Şikayet Et
    yok yav niye tutukladınız serbest bırakın gitsinler, yarın yine lazım olurlar öğretmen, doktor, hemşire filan dövmek gerekir ayıp heriflere
    Cevapla
  • Ayısigi 6 ay önce Şikayet Et
    Bunu sebest birakan oooooo kisiyi bir darp edeceksin ve sonrası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'