Tevfik Göksu'nun mutlu günü: Kızının nikahını kıydı

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, dünya evine giren kızı Ayşe Feyza Göksu'nun nikahını kıydı.

GİRİŞ 14.10.2023 13:06 GÜNCELLEME 14.10.2023 17:01
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kızı Ayşe Feyza Göksu, Kölük ailesinden Furkan Kölük'le dünya evine girdi. 

Düğün törenine AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kanal7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan ve Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli de Göksu ile Kölük çiftinin mutlu gününe eşlik etti.

Çiftin nikahını gelinin babası Göksu kıydı. Düğüne AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri ve bazı ilçe belediye başkanları ile birlikte Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, vakfın mütevelli heyeti üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de kıyıldı. 

Göksu, kendi kızının nikahını kıyarken duygusal anlar yaşadı. Bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Tolga 6 ay önce Şikayet Et
    Beş vakit namaz kılıp 10 vakit çalanların şatafatlı düğünleri Allah belasını versin inşallah bunların
    Cevapla
  • Hidayet 6 ay önce Şikayet Et
    Şatafat neresinde düğün değil nikahtan evlenmişler
    Cevapla
  • Aslan 6 ay önce Şikayet Et
    Allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu inşallah
    Cevapla
  • Abid 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah vatan için hayırlı evlat doğururlar...
    Cevapla
  • Oya AVCI 6 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun Allah❤️
    Cevapla
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Allah mutlu eylesin gençlere ömür boyu mutluluklar dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu