Çorum'da feci kaza: Reklam panosu direğine çarpan araçtaki 3 kişi ölü

Çorum'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında bulunan reklam panosunun direğine çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 17.10.2023 09:33 GÜNCELLEME 17.10.2023 10:49

Çorum'da gerçekleşen kaza, saat 01.00 sıralarında İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Erkan Etyemez idaresindeki 19 ADY 743 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan reklam tabelasının direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan 3 kişi sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine saılık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi.



Kazada sürücü Erkan Etyemez ve araç içerisinde bulunan Nermin Çağıl ile Menşure Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu 3 kişinin  otomobil içerisinden cansız bedenleri çıkarıldı. 

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi