MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu

MSB: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Alican Güneş şehit oldu.

MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 18.10.2023 15:57 GÜNCELLEME 18.10.2023 15:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Onb. Alican Güneş, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bölücü terör örgütü ile sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 2 terörist etkisiz hâle getirilirken bölgede operasyonlara devam ediliyor. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Fikret 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Rabbim ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • Türkoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye dün gece bütün kuzey suriyeyi yerle bir etmeliydi, çok pasifiz, sıranın hızla bize yaklaştığını kavrayamıyoruz, ön alıp cepheyi israile yaklaştırmalıyız ki attıığımız füzeler tel avive çabuk ulaşsın
    Cevapla
  • Vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • haso 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Tam sırası bitirin bu it sürülerini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB açıkladı: İran, Türkiye'den talep etti! Akıncı İHA görevlendirildi
Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!