Yüksekova'da uyuşturucu bağımlılarına şok baskın

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki farklı noktalarda uyuşturucu içenlere yönelik operasyon yapılırken, kullanılan metruk yapılar ise imha edildi.

Yüksekova'da uyuşturucu bağımlılarına şok baskın
Yüksekova'da uyuşturucu bağımlılarına şok baskın
GİRİŞ 19.10.2023 09:35 GÜNCELLEME 19.10.2023 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde Yüksekova ilçesinde uyuşturucu bağımlılarının artmasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü, 30 polisin katılımıyla operasyon düzenledi.

İlçenin Güngör Mahallesi'nde bulunan arazide yer alan kuyular ve metruk binalar gibi noktalara operasyon düzenleyen polis ekipleri, bunları tek tek imha etti.

Mahalle sakinleri, polis ekiplerinin çok güzel bir çalışma yaptığını belirterek, “Ekipler ilçenin en büyük sıkıntısı için harekete geçtiler. Şu an her yerin kontrolünü sağladılar. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bundan sonra hep bu operasyonlar devam eder'' dediler.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bu yerler temizlenmeli uyuçturucu baronlarından...
    Cevapla
  • Erhan 6 ay önce Şikayet Et
    ellerine sağlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!