Kahreden olay: Araçtan düşen bebeğini ezdi!

Kastamonu’da bir sürücü seyir halindeyken 1,5 yaşındaki bebeği bilinmeyen bir sebeple araçtan düştü. Bebeğin düştüğünü fark etmeyen sürücü aracıyla kendi bebeğini ezdi. Kazada ağır yaralanan Muhammed bebeğin durumu ciddi.

GİRİŞ 22.10.2023 06:38 GÜNCELLEME 22.10.2023 13:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Feci olay, Tosya’da Kastamonu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen seyir halindeki otomobilden 1,5 yaşındaki Muhammed Y., bilinmeyen sebeple aracın kapısının açılması üzerine düştü. Bebeğinin düştüğünü fark edemeyen sürücü, bu sefer düşen bebeğine çarptı.

BEBEĞİN DURUMU AĞIR

Kazada ağır yaralanan 1,5 yaşındaki Muhammed Y., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesi yapılan Muhammed Y., ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan bebeğin yaşatılabilmesi için sağlık ekipleri seferber olurken, bebeğin Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • emre 6 ay önce Şikayet Et
    O bebegin düştüğünü farketmedi ne demek anan mı öldü de aklın ordaydı bebegi düşürmek nedir ya o adamı komaya sokarım
    Cevapla
  • gurbetci 6 ay önce Şikayet Et
    hersyi haife alirsan böyle olur, niye bebek koltugunu mecburi kiliyorlar, Avrupada koltuksuz cocugu arabaya koyarsan devlet cocugunu senden alir. Kimse cesaret edemez cocugu koltuksuz araca koymaya. Bizde bir laf var birsey olmaz, demekki oluyormus
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ne acı bir durum Allah kimseye yaşatmasın
    Cevapla
  • aziz 6 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!