Bakan Hakan Fidan, Kanadalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Filistin'deki son gelişmeler ile Gazze'deki insani durum ele alındı.

Bakan Hakan Fidan, Kanadalı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Hakan Fidan, Kanadalı mevkidaşı ile görüştü
GİRİŞ 22.10.2023 20:27 GÜNCELLEME 22.10.2023 20:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

​Bakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bu akşam telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail ve Filistin'deki son gelişmeler ile Gazze'deki insani durum ele alındı.

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Das 6 ay önce Şikayet Et
    Kanada dost ülke deyil
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    Gözü dönmüş ABD ve İsrail politikacılarının " Armegedon, Vadedilmiş topraklar, Tanrı'yı kıyamete zorlama, bir damla petrol bir bardak kandan değerlidir, silah baronları için dünyayı ateşe vermeleri" bir yanda, diğer yanda da "insanlık onuruna sahip, ONURLU İNSANLAR"...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...