Buluşmaya hızlı gitmek için çağırdığı moto kurye kaza yaptı, genç kız hayatını kaybetti!

Bakırköy'de arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulamasından çağırdığı motokurye beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Kazada Betül Gürbüz (25), hayatını kaybederken, motokurye tutuklandı.

GİRİŞ 24.10.2023 12:02 GÜNCELLEME 25.10.2023 10:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, D-100 Karayolu yan yol Zeytinburnu istikametinde  İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol ayrımında Cumartesi günü 09.00 sıralarında meydana geldi. Muhasebecilik yapan Betül Gürbüz (25) arkadaşları ile Bakırköy'deki randevusuna geç kalmamak için cep telefonu uygulamasından motokurye çağırdı.

Gürbüz, motokurye Serkan A. ile yola çıktı. Hastane yol ayrımına geldikleri sırada, Serkan A. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önündeki beton pompası taşıyan kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ve Betül Gürbüz yola savruldu.

MOTO KURYE TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ayağından ağır yaralanan Gürbüz'ü hastaneye kaldırdı. Hastaneden yapılan tüm müdahalelere rağmen genç kız hayatını kaybetti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Serkan A.nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kamyon şoförü Emrah D. ve motosiklet sürücüsü Serkan A.'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Adliyeye sevk edilen Serkan A. tutuklanırken Emrah D. serbest bırakıldı.

"BAZI ŞEYLERİN BAMBAŞKA OLMASINI İSTERDİM"

Genç yaşta hayata veda eden Betül Gürbüz ise dün Küçükçekmece Söğütlüçeşme Akşemsettin Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenlerinin gözyaşları eşliğinde Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Betül'den geriye gülümsediği fotoğraf kareleri ve sosyal medya hesabına düştüğü "Bazı şeylerin bambaşka olmasını isterdim" notu kaldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ozdmeir 6 ay önce Şikayet Et
    Ben Betül’ün çocukluktan beri arkadaşıyım iyi niyetli insanlardan Allah bin kere razı olsun ama kötü niyet ve düşüncede olanların belasini versin
    Cevapla
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Sıra hep bizde. Ecel bizi çağırıyor.
    Cevapla
  • abdullah 23 6 ay önce Şikayet Et
    ecel gelmiş her şey bahane .
    Cevapla
  • Cesur AdAm 6 ay önce Şikayet Et
    Yapma be bacım zaten içimiz kan alıyor, mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • ugrkrhsn 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun kardeşimizin inşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!