ÜSİMDER: Dünyanın gözü önünde soykırım yapılıyor

Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÜSİMDER) işgalci İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'de gerçekleştirdiği katliama tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.10.2023 17:21 GÜNCELLEME 26.10.2023 17:31
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana devam eden katliama vicdan sahibi Türkiye'nin her kesiminden tepkiler gelmeye devam ediyor.

ÜSİMDER FİLİSTİN'E DESTEK TEMASIYLA TOPLANDI

Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, bu yılki geleneksel pilav gününü Filistin’e Destek temasıyla, okulun uzun yıllar eğitim yaptığı Üsküdar Toptaşı’ındaki Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.       


Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, Üsküdar Milii Eğitim Müdürü Semih Durmuş, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, STK temsilcileri ve okul müdürlerinin katıldığı programa çok sayıda mezun, mensup ve davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmalarıyla birlikte, Filistin’deki zulmü soykırımı anlatan filim izlendi.

Filistin’e destek temasıyla gerçekleştirilen programın sonunda, yapılan duanın ardından, ÜSİMDER Başkanı Cengiz Coşkunçelebi, Filistinli kardeşlerimize yıllardır yapılan zulmü ve İsrail soykırımını anlatan, dünyanın bu duruma sadece seyirci kaldığını ifade eden konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Katılımcıların duygularına tercüman olan program, verilen pilav ikramının ardından IHH’nın Gazze’ye yardım kampanyası standına yapılan bağışlarla son buldu.

ÜSİMDER: İSRAİL BATI’DAN ALDIĞI DESTEKLE KÜSTAHÇA SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR

Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, Filistinli kardeşlerimize yıllardır yapılan zulmü ve İsrail soykırımını anlatan bir basın açıklaması yaptı.

ÜSİMDER Başkanı Cengiz Coşkunçelebi, yaptığı basın açıklamasında sözde insan haklarını savunan çağdaş dünyanın, günlerdir çoluk çocuk demeden katliam yapan, hastane okul, cami, kilise bombalayıp eşi görülmemiş bir soykırımı gerçekleştiren İsrail’e tek bir kelime etmediğini, İşgalci İsrail’in Batı’dan aldığı bu destekle küstahça saldırılarına devam ettiğini belirtti.

Coşkunçelebi,  Siyonist İsrail’i şiddetle kınadıklarını, dünyanın bu zulme artık seyirci kalmaması gerektiğini mazlum Filistinli kardeşlerimize dua ve yardımlarla her zaman yardım edeceklerini belirtti.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • Mevlüt 6 ay önce Şikayet Et
    Adam başkanım heryerde yanımızda destekleri icin Allah razı olsun
    Cevapla
  • Yüksel Yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hizmetlerin iz daim olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Doğan 6 ay önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem.üsimderin bu çalışmalarında emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Eyüp Ensar Şişman 6 ay önce Şikayet Et
    ÜSİMDER (Üsküdar İmamhatip Okulları Mezunları ve Mensupları) derneğinin bu güzel çalışmasını tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Mehmet Eskibağ 6 ay önce Şikayet Et
    Mü'minin duası Mü'minlere şifadır. Allah'ım zalimleri bizlerin eliyle kahredip, mazlum ve mahrum (hürmete layık) Filistinli kardeşlerimize inşirah lütfeyle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat