İstanbul'da metroya asılan Atatürk posterli Türk bayraklarını söken şüpheli tutuklandı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla metro durağına asılan Atatürk posterli Türk bayraklarını söken şüpheli tutuklandı.

İstanbul'da metroya asılan Atatürk posterli Türk bayraklarını söken şüpheli tutuklandı
İstanbul'da metroya asılan Atatürk posterli Türk bayraklarını söken şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 27.10.2023 04:17 GÜNCELLEME 27.10.2023 04:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Karadeniz Metro Durağı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle asılan Atatürk posterli Türk bayraklarını söken kişiyi gören sivil polisler ve güvenlik görevlileri, duruma müdahale etti.

Şüpheli gözaltına alındığı sırada bir polis memurunu ve metrodaki güvenlik görevlisini hafif yaraladı.

Kimliğinin E.T. olduğu belirlenen şüpheli polis merkezine götürüldü. Çeşitli suçlardan toplam 14 kaydının olduğu tespit edilen E.T'ye "Atatürk'ün manevi hatırasına hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama" ve "Görevi yaptırmamak için direnme (Mukavemet)" suçlarından işlem yapıldı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    İhanetin bedeli ölümdür veya en iyi ihtimalle vatandaşlıktan çıkarıp sina çölüne bırakmaktır.
    Cevapla
  • MACKALI 61 5 ay önce Şikayet Et
    14 kaydi var ne demek ya.!!! yani 14 suc i$lemi$ yakalanmi$ serbest birakilmi$ hapse girmemi$ ama suclari kayda gecilmi$..Bumu demek.???
    Cevapla
  • Gerçekler 5 ay önce Şikayet Et
    Bayrağın orijinal halinin bozulmasına karşı yasa çıkmalı, o zaman herkes her türlü resmi koyar bayrağa birşeyde diyemezsin.
    Cevapla
  • clio 5 ay önce Şikayet Et
    şuçu büyük. idamı şart
    Cevapla
  • Adıyaman Ali 5 ay önce Şikayet Et
    yedi sülanenin yüzüne agiz dolusu tükürülsün 7/24 ve 5 vakit, Tüm malvarliklarina el-konulsun Vatandasliktan men edilsinler, sinirdisi edilsinler !!!!!!! en azindan yanii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!