AK Partili gençlerden İsrail destekçisi Starbucks'ta "yer kapatma" eylemi: Say Stop

AK Parti Gençlik Kolları, İsrail'in Gazze'deki katliamına destek veren Starbucks'ın Türkiye'deki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 27.10.2023 11:29 GÜNCELLEME 27.10.2023 11:29
Bu Habere 260 Yorum Yapılmış

Filistin’de yaşanan soykırıma ve bu soykırımda Starbucks’ın İsrail’e verdiği desteğe tepki olarak AK Parti Gençlik Kolları mensubu 30 bini aşkın genç, Starbucks’ın Türkiye’deki tüm şubelerinde misafir oturma alanlarında "Say Stop" mottosuyla, Filistin atkılarıyla yer kapatma eylemi gerçekleştirdi. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan eyleme ilişkin açıklamalarda bulunarak; bombalarının hedefine çocukları, kadınları, hastaneleri ve tüm sivilleri koyan işgalci İsrail'e karşı Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini destekleyeceklerini belirterek, bu eylemlerinin sessiz bir protesto olarak tüm dünyaya verdikleri bir mesaj olduğunu söyledi. İnan, "Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek" ifadelerini kullandı.

Starbucks'tan, Filistin'e destek veren kendi sendikası hakkında skandal karar!Starbucks'tan, Filistin'e destek veren kendi sendikası hakkında skandal karar!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 260
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    Dünyaya kahveyi tanıtan ülke Osmanlı, ama adım başı starbucks var. Dondurmanın çıktığı yer Halep ve Maraş, ama yabancı markaları kullanıyoruz. Kebabın lahmacunun dönerin menbaa olan bir ülkeyiz ama McDonalds Burger King var. Yahu filistin katliamı olmasa bile bunlara açış izni verilmesi tuhaf değil mi? Son ekonomi kötü diyoruz kendi kendimize.
    Cevapla
  • adem 5 ay önce Şikayet Et
    eeeee hemşerim. türkçe bir yerde türkçe isimli bir ürün tüketemeyiz yani. illaki adında ingilizce vs olmalıki karnımız ve gözümüz doysun. bence durum bu.
    Cevapla
  • Berk 6 ay önce Şikayet Et
    Coca cola pepsi sprite nestle bu gibi yuzlerce yahudi markası var burger king, mc donaldns, kfc ya bunlari kapatin veya cok vergi koyun
    Cevapla
  • Ekrem 6 ay önce Şikayet Et
    Pretesto ne ya kapatın bütün şubelerini zaten çok sağlıklı şeyler satmıyor al sana bahane kapat gitsin
    Cevapla
  • Erkan 6 ay önce Şikayet Et
    Bayilerini kapatın bunun yerine
    Cevapla
  • Ali Çelik 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlar boş işler Müslüman kandırma oyunları bunlar..... İsraile kaç bomba atabiliyorsun kaç katili temizleyebiliyorsun ondan haber ver....
    Cevapla
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Sen boş iler deyip Starbucks da keyfine bak. Milletin elinden bu geliyor en azından sen birsey yapma yan gel yat Osman...Ayrıca boykotun etkisini görmek isteyen marketlerdeki indirimleri baksın tutustular. Yahudi paraya tapar tek ses boykot edebilsek neler oluyor görürsün
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Sen ne yapıyorsun aslanım? Kaç bomba attın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Koca'dan son dakika yeni randevu sistemi açıklaması!
UCM'den tutuklama talebi! Biden duyurdu! ABD'den Netanyahu kararı!