Fast food zincirinde "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağırdı! Personeli bıçakladı

Adana'da bir fast food restoran zincirinin şubesine gidip, "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağıran Hakan Güzel'in, kendisine engellemek isteyen çalışanı karnından bıçakladığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.10.2023 18:42 GÜNCELLEME 30.10.2023 20:49
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

B. K. isimli fast food zincirinde gerçekleşen olay, dün saat 13.00 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesindeki Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi.

"YEMEĞİNİZDE BEBEK KANI VAR"

ABD menşeili fast food restoran zincirinin şubesine giden Hakan Güzel (21), iddiaya göre, "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağırıp, çalışanlara saldırdı.

Hakan Güzel, kendisine engel olmak isteyen restoran çalışanı Egemen S.’yi karnından bıçakladı. Egemen S., kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli ise çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Egemen S., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Çalışanların, elinde bıçakla tehditler savuran Hakan Güzel'nin restorandaki sandalyelerle uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü. Görüntülerde, Hakan Güzel'in bıçağı savurarak çalışanlara saldırdığı, Egemen S.’yi yaraladığı anlar yer aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Adrese gelen ekiplere teslim edilen Güzel, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hastanede tedavisi devam eden Egemen S.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • alp 5 ay önce Şikayet Et
    bu çocuğa madalya takın tebrikler paşam arkandayım helal olsun
    Cevapla
  • İzmirli. 5 ay önce Şikayet Et
    Dikkat dağıtmaya çalışanlara fırsat çıkmış...
    Cevapla
  • GAZZE 5 ay önce Şikayet Et
    Şu gençteki duyarlılığın yarısı toplumumuzda olsa şu anda israil amerika markaları dükkanları kapatmış, tüm ürünleri badece çöp olurdu. Bu durum karşısında bu alçaklar bu katliamı yapmaya devam edemezlerdi. Helal olsun güzel çocuk.
    Cevapla
  • demirci 5 ay önce Şikayet Et
    Eline sağlık,diline sağlık,yüreğine sağlık yiğit insan.Alnından öpüyorum seni..
    Cevapla
  • Asım 5 ay önce Şikayet Et
    Cihad, zaten böyle yerlerden (siyonist yahudi'ye hizmet eden) alışveriş etmemek, bu tip yerlere iyi gözler ile bakmamak, yani buğz etmektir. Yoksa eline kılıç kalkan alıp saldırmak değildir. Gerektiğinde savaş Milli birlik ile olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak