Silivri'de çakmak gazı tüpü dolu kamyon kaza yaptı, yol kapandı

Silivri'de TIR ile çakmak gazı taşıyan kamyon çarpıştı. Kamyon devrildi, çakmak gazı tüpleri yola seçildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı.

GİRİŞ 31.10.2023 12:33 GÜNCELLEME 31.10.2023 12:50

TEM Otoyolu Selimpaşa mevkii'nde TIR ile kamyonun çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. 

Kaza saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa Mevkii Ankara İstikametinde meydana geldi.

Çakmak gazı tüpleri taşıyan kamyonun şoförü Bedrettin Çelik, Recep Kahraman'ın kullandığı TIR'a arkadan çarptı. Kamyon devrilirken çakmak gazı tüpleri de yola saçıldı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ekiplerin araçları yol kenarına çekmesiyle trafik tekrar açıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"