Tuğçe Kazaz: Kurdu sahaya indirirseniz...

Eski manken Tuğçe Kazaz, Instagram hesabı üzerinden yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 31.10.2023 20:52 GÜNCELLEME 31.10.2023 20:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eski manken Tuğçe Kazaz, İsrail-Filsitin çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kazaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Kazaz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Öyle ya da böyle Orta Doğu'da bölgesel bir savaş bu sene olmasa da 2025 taş çatlasa 2027 senesine kadar zaten gerçekleşecek. Fakat şu anda ABD bu savaşa girmeye göze alamaz. Niye göze alamaz? Pasifik'in hakimiyetini ele geçirmek noktasında Pasifik dengesinde Çin şu an Tayvan noktasında hazırlık yaparken milyarlarca dolar yığdığı Avrasya'da hala Rusya-Ukrayna Savaşı devam ederken ABD bu savaşa girmeyi göze alamaz.



'ALLAH'IN İZNİYLE İKİ SENE SONRA MEHTER MARŞIYLA KARŞILARIZ'

Bizim için de eğer bu savaş bir ya da iki yıl ertelenirse onlar Pasifik'te yorulurken biz burada güçlenirsek Allah'ın izniyle onları iki sene sonra Mehter Marşı'yla karşılarız. Onun için şu anda bu Gazze'deki bu ateşin sönmesi bizim daha sonra yakacağımız daha büyük bir meşale açısından çok önemli.

Ama yok hala Gazze'de sivilleri bombalamaya devam ediyoruz, masumları, çocukları, bebekleri öldürmeye devam ediyoruz derlerse o zaman kendilerine uyarılarımız şudur: Kurdu sahaya indirmeyin, kurdu sahaya indirirseniz kaçacak bir ahır bulamazsınız. O zaman bırakın iki devletli çözümü bir devlet hayali bile kuramazsınız.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • osmanoğlu2023 5 ay önce Şikayet Et
    kurt herzaman sahada! selam olsun kurtlarımıza...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Arslanlar kükremeye başladı. Bakalım bizi daha ne kadar kafeste tutabilecekler.
    Cevapla
  • Hakan Etkar 5 ay önce Şikayet Et
    Tuğçe kızım sen yeniden evlenip çocuk büyütsene.. Onlar Pasifikte yorulurken biz burada güçlenirsek derken ciddi olamazsın.. ''Biz'' diye bir şey yok Tuğçe. Bizi ve başımızdakileri de maalesef onlar yönetiyor ve son 20 yıldır savunma refleksimiz ordumuzu olmadık iddia ve davalarla budayıp kuşa çevirdiler. O yüzden sesinin volümünü düşür, düşür ki duymasınlar..
    Cevapla
  • Kızılelma 5 ay önce Şikayet Et
    Türkleri Nede güzel Tarif etti.Bravo.Ey abd ey Avrupa Ey ingiliz Çpk pişman olacaksınız çooook.Ey İsrail Geleceğini mahvediyorsun.Yalvarsanda Merhamet bulamayacağın bir gelecek seni bekliyor.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 ay önce Şikayet Et
    dünya hala beşli çeteden büyüktür fakat bunların hiçbiri hiçbir oluşumdan etkilenmiyor yinede bildiğini okuyorlar! yanlız petrol üreten ülkeler bunlara 1974 te olduğu gibi sevkiyatı durdurup işlerine çomak sokabilir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar